1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2014 18:11

Ρουμελιώτης: «Τρίτη νίκη για την παραμονή»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και κυρίως την εμφάνιση στην άμυνα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ Μανώλης Ρουμελιώτης δήλωσε στο volleynews.gr μετά τη νίκη επί των Μακεδόνων:
«Κάναμε ακόμα μία καλή εμφάνιση. Ήταν το παιχνίδι της άμυνας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς, με λιγότερα λάθη και πήραμε μία ακόμα νίκη με καθαρό σκορ. Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος, χωρίς ξένες. Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα είχαμε ξένες και τα παιδιά έχουν πάρει επάνω τους μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Δουλεύουν πολύ. Μας έχουν βοηθήσει ψυχολογικά αυτές οι νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές αλλά δεν εφησυχάζουμε. Πρέπει να πάμε βήμα, βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Πολλά θα αλλάξουν μέχρι το τέλος, ορισμένες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ενισχυθούν γι αυτό και είναι σημαντικό τώρα που είναι ακόμα νωρίς να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

1 σχόλιο

  • Comment Link aekfan Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 18:29 posted by aekfan

    Ωραία λόγια! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μιας και θα πάμε μόνο με τις ελληνίδες και εφόσον είμαστε πιο ήρεμοι για να παραμείνουμε, ας κάνουμε το παν για να ανέβουν επίπεδο και να πάρουν συμμετοχή ώστε αύριο/μεθαύριο να ανεβούμε εκεί που πρέπει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ