1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2014 15:07

Τσβετάνοβα: «Δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας»

Ο Πανναξιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των Κυκλάδων, καθώς επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Θήρας για τη 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα με τους 27 πόντους (26/46 επιθέσεις και 1 μπλοκ) ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του αγώνα κερδίζοντας και τον τίτλο της MVP.

«Σίγουρα είμαι χαρούμενη για την ανάδειξη μου ως MVP κι ευχαριστώ τους προπονητές για την προτίμηση τους, όμως το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας που ήρθε ως αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε», είπε η Βουλγάρα αθλήτρια και συμπλήρωσε: «Στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό κάναμε μια άσχημη εμφάνιση αν και υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά. Είμαστε μια νέα ομάδα, παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα και πνευματικά αποδείχθηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμες για αυτό το ματς. Καταφέραμε όμως να αντιδράσουμε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που επίσης είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας. Δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμες, αλλά κάθε μέρα που περνά θα γινόμαστε και καλύτερες. Όσον αφορά τη δική μου εμφάνιση, πέραν του ότι με βοήθησε όλη η ομάδα, νομίζω ότι είχαμε μελετήσει πολύ καλά το παιχνίδι της Σαντορίνης και απλά προσπάθησα να μην ‘εκβιάσω’ τις δύσκολες φάσεις γι’ αυτό κι απέφυγα τα λάθη».

Έχοντας συμπληρώσει πλέον σχεδόν δύο μήνες στη Νάξο η 23άχρονη Γκαμπριέλα δηλώνει ενθουσιασμένη από τη μέχρι τώρα Ελληνική εμπειρία της, αλλά συγκρατημένη όσον αφορά τις προβλέψεις για το πώς θα κυλήσει η χρονιά.

«Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στη Νάξο αισθάνθηκα πολύ άνετα και ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Το προπονητικό τιμ, οι συμπαίκτριες μου και οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν και αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων για όλα όσα μου έχουν προσφέρει. Έχω βρεθεί κι άλλες φορές στην Ελλάδα κυρίως με την Εθνική Νεανίδων, έχω έρθει για διακοπές, αλλά για πρώτη φορά βιώνω την εμπειρία να ζω και να παίζω βόλεϊ σε ένα νησί, όμως μέχρι στιγμής όλα είναι υπέροχα», είπε και συμπλήρωσε αναφορικά με τους στόχους του Πανναξιακού: «Δεν έχω ακόμη πλήρη εικόνα για τη δυναμικότητα όλων των ομάδων της κατηγορίας γι’ αυτό είμαι λίγο επιφυλακτική. Όπως είπα και πριν είμαστε μια νέα ομάδα, ωστόσο θεωρώ ότι έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες και εξαρτάται από εμάς το πόσο ψηλά θα φτάσουμε. Όσο πιο γρήγορα αποκτήσουμε σταθερότητα στην απόδοση μας, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα για εμάς».

 

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ