1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2014 19:28

Το... ταξίδι ξεκινά

Λίγες ημέρες απέμειναν για το πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, το οποίο πλέον έχει δύο ισχυρούς συμπαίκτες. Η Blue Star Ferries και η ANEK-SUPERFAST που ταξιδεύουν κάθε χρόνο εκατομμύρια επιβάτες, θα ‘ταξιδεύουν’ και τις ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας, η οποία φέτος διαθέτει τρεις εκπροσώπους από τη νησιωτική Ελλάδα (Πανναξιακός ΑΟΝ, ΟΠΕ Ρεθύμνου, ΑΟ Θήρας).


Οι κορυφαίες ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρίες εδώ και χρόνια έχουν να επιδείξουν μια σπουδαία παράλληλη δράση στηρίζοντας εμπράκτως τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Στις αμέτρητες πρωτοβουλίες που έχουν να παρουσιάσουν, προστίθεται πλέον και η ουσιαστική στήριξη προς το πιο όμορφο πρωτάθλημα.
Σε αυτή τη δύσκολη κοινωνικό – οικονομική συγκυρία η Blue Star Ferries και η ANEK-SUPERFAST προσφέρουν 50% έκπτωση σε όλες τις ομάδες που θα ταξιδέψουν από και προς την Νάξο, την Σαντορίνη και το Ηράκλειο, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το πιο όμορφο ταξίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει και η Α1 Γυναικών θα ‘σαλπάρει’ παρέα με την Blue Star Ferries και την ANEK-SUPERFAST.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ