1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-10-2014 19:10

Τιμήθηκαν στην Σαντορίνη

Η δεύτερη και τελευταία μέρα στα «Νομίκεια 2014» είχε απ' όλα. Χαρές, στενοχώριες, ωραία παιχνίδια, μουσική, χορό και φυσικά βραβεία. 

Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του ΑΟ Θήρας με τον Παναθηναϊκό, και αφού τελείωσε εκείνο του ΑΟ Μαρκοπούλου με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου, ο ΑΟ Θήρας παρουσιάστηκε και η διοίκηση έκανε απένειμε βραβεία και τιμητικές πλακέτες. 

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΟ Θήρας, Γιώργος Σκοπελίτης, ο οποίος ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ καλοσώρισε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και τις ομάδες που συμμετείχαν στα «Νομίκεια 2014». 

Ακολούθησαν οι ομιλίες των Γιώργου Χατζημάρκου (περιφερειάρχης), Αναστάσιου Νικολάου Ζώρζου (δήμαρχος) και Γεράσιμου Κανακάρη (πρόεδρος τελεφερίκ). Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν στο ότι θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα και την προσπάθεια της. 

Η ώρα που θα παρουσιαζόταν ο ΑΟ Θήρας πλησίαζε, αλλά πριν από αυτό η διοίκηση τίμησε πρόσωπα που έχουν βοηθήσει το βόλεϊ, και τις ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκοπελίτης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Συνολάκη,ενώ ο κ. Ψαρουδάκης τιμήθηκε από τον κ. Πατηνιώτη. Για τη συμμετοχή τους τιμήθηκαν και οι ομάδες. 

Όταν πλέον έφτασε η στιγμή της παρουσίασης το γήπεδο γέμισε φωνές και χειροκροτήματα στο άκουσμα κάθε ονόματος. Όταν δε ακούστηκε το όνομα της Ελένης Μεμετζή και η ίδια έκανε ένα βήμα μπροστά για να χαιρετήσει, οι περίπου 300 φίλοι που βρέθηκαν εκεί φώναξαν το όνομα της, για να την αποθεώσουν για άλλη μία φορά. 

Περισσότερα από την κατηγορία: « Από τη Νάξο με αγάπη Το... ταξίδι ξεκινά »

1 σχόλιο

  • Comment Link f.m Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 05:35 posted by f.m

    Ωραια πλακετα να ητανε κι αληθεια καλα θα ητανε αλλα δυστυχως δεν ειναι φιλοι της Σαντορινης!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ