1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
10-10-2014 16:34

Ο ΑΟ Θήρας μας υποδέχεται στα «Νομίκεια 2014»

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινούν τα «Νομίκεια 2014», τα οποία διοργανώνει ο ΑΟ Θήρας σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας, και τον ΔΑΠΠΟ στο Κλεστό Γυμναστήριο Σαντορίνης.

Το volleynews.gr βρίσκεται εδώ για να σας μεταδώσει τον παλμό του τουρνουά ... 

Οι ομάδες έφτασαν στο ομολογουμένως όμορφο και φιλόξενο νησί της Σαντορίνης από το βράδυ της Πέμπτης, αλλά το επίσημο καλωσόρισμα έγινε το πρωί της Παρασκευής (10/10) στο Petit Palace. Εκεί τους περίμεναν οι άνθρωποι του ΑΟ Θήρας και οι συνεργάτες τους, οι οποίοι υποδέχτηκαν τα κορίτσια, προπονητές και συνοδούς με ένα ποτήρια Vinsanto. 

Από το welcome drink δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Παραδοσιακοί μουσικοί έπαιξαν ήχους της Σαντορίνης κι έκαναν το κλίμα ακόμη ομορφότερο. 

Το τουρνουά ξεκινά από τις 16:30 με αγώνα επίδειξης ενός σετ των Κορασίδων-Παγκορασίδων ενώ στη συνέχεια θα γίνει η επίσημη έναρξη της πρώτης ημέρας καθώς και η παρουσίαση - αναμνηστική φωτογράφηση των ομάδων.

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στις 18:00, εκεί όπου το Μαρκόπουλο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Το τουρνουά δε θα έχει αγώνες κατάταξης και στο τέλος της αυριανής ημέρας θα απονεμηθούν αναμνηστικά συμμετοχής σε παίχτριες και ομάδες.

Η τιμή εισόδου ανά ημέρα είναι 5 € και η είσοδος ελεύθερη για τα παιδιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ