1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
15-09-2014 23:44

Σε ρυθμούς φιλικών οι «πράσινες»

Σχεδόν έναν μήνα από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού οι «πράσινες» ανεβάζουν ρυθμούς με μια σειρά φιλικών.
Η προετοιμασία της ομάδας του «τριφυλλιού» μπήκε σήμερα στην πέμπτη εβδομάδα της, και στο πρόγραμμα έχουν ήδη μπει τα πρώτα φιλικά της ομάδας, αρχής γενομένης το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Ηλιούπολη, όπου το τριφύλλι κέρδισε 3-1 σετ την τοπική ομάδα.

Από εκεί και πέρα την προσεχή Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο ένα ματς με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου στις 5μ.μ. στο Μπραχάμι. Ενώ το Σαββατοκύριακο η ομάδα θα βρεθεί στη Νάξο -όπου την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση- προκειμένου να δώσει δύο δυνατά φιλικά κόντρα στον Πανναξιακό. Από εκεί και πέρα μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το «τριφύλλι» θα συμμετάσχει στο τουρνουά που θα διοργανώσει η Σαντορίνη, όπου εκτός της γηπεδούχο ομάδα, που κάνει ντεμπούτο στην Α1, θα συμμετάσχουν επίσης το Μαρκόπουλο και ο Παγγεραγωτικός. Ενώ δεν αποκλείεται νωρίτερα από το τελευταίο τουρνουά να δοθούν και κάποια άλλα φιλικά παιχνίδια, που θα οριστούν τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: leoforos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ