1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2014 18:36

Ρούσης: «Πρώτο δείγμα... θετικό»

Άκρως ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την διάθεση των παικτριών του στο φιλικό με την Ηλιούπολη, εμφανίστηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης.

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού το Σάββατο έδωσαν το πρώτο τους φιλικό κόντρα στην Ηλιούπολη, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν πως η βασική πασαδόρος της ομάδας, Σοριάνα Πατσέκο είχε κάνει μόνο τέσσερις προπονήσεις με την ομάδα της, όλα τα κορίτσια έδειξαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, με το χρόνο να είναι σύμμαχός τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε, ότι πρεμιέρα της Α1 βόλεϊ Γυναικών είναι στις 18 Οκτωβρίου, ενώ την προσεχή Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στις 19.00 θα διεξαχθεί στη Νάξο η κλήρωση του πρωταθλήματος, και η παρουσίαση των ομάδων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Ρούσης κλήθηκε να σχολιάσει το φιλικό, αλλά και την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας:

«Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια. Έχουμε πάρα πολλά πράγματα να δουλέψουμε ακόμη. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο να «δέσει» και να αποδώσει ακόμη καλύτερα στο γήπεδο. Για εμάς το πρώτο φιλικό ήταν ένα ξεμούδιασμα, προκειμένου να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα των προπονήσεων. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη, όμως τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά».

Πηγή: Εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ