1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2014 17:27

Μπαίνει το φθινόπωρο, μπαίνει και ο ΟΠΕΡ

Η 1η Σεπτέμβρη, εκτός από την επίσημη είσοδο στο φθινόπωρο, είναι η ημερομηνία που θα σημάνει αυτόματα και την άμεση λειτουργία του γυναικείου αγωνιστικού τμήματος του ΟΠΕΡ για την εφετινή σεζόν.


Η ρεθυμνιώτικη ομάδα, ανασυγκροτήθηκε κι αφού πέρασε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις σε οργανωτικά και μεταγραφικά θέματα για να μπορέσει να θέσει στόχους εφικτούς.

Μετά την αλλαγή στο προπονητικού σταφ (έπειτα από 5 χρόνια) και την έλευση του κ. Ζιώγα, έγιναν οι επαφές με τις παίκτριες που για την ώρα, αριθμούν τις 15 κι ενδέχεται να δούμε ακόμη περισσότερες με την «επίσημη» πρώτη της ομάδας.
Δεν αποκλείεται δηλαδή, η επιστροφή του κ. Ψαρουδάκη στο Ρέθυμνο μετά τη συνέλευση της ΕΟΠΕ στη Θεσσαλονίκη να συνοδευτεί με την έλευση νέων παικτριών από τον ελλαδικό κι όχι μόνο χώρο…

Το άνοιγμα της σεζόν λοιπόν έρχεται αυτή τη Δευτέρα στις 16.00 και στον ΟΠΕΡ αποβλέπουν, πρωτίστως σε μια γρήγορη παραμονή κι από 'κει και πέρα σε μια καλή πορεία χωρίς να μπορεί κανείς να προσδιορίσει με βεβαιότητα πού μπορεί να φτάσει. Οι δυνατότητες των κυανοκιτρίνων είναι δεδομένες, αλλά και το γυναικείο πρωτάθλημα -δεν θα πρέπει να ξεχνάμε- είναι πάντοτε ανατρεπτικό…

Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» οι παρακάτω παίκτριες είναι αυτές που αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ρεθυμιώτικης ομάδας. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στις: Ελεάνα Χατζάκη (λίμπερο), Ξένια Σημαντηράκη (λίμπερο), Νικολέτα Τουρλίτη (λίμπερο - ακραία), Μαριλή Βροντάκη (λίμπερο - ακραία), Ραφαέλα Χατζάκη (πασαδόρος), Φίφη Σαπαρέφσκα (ακραία - κεντρική), Μαρία Κιλιντζιράκη (ακραία) , Ευτυχία Κλεισιάρη (ακραία) , Στελίνα Παπαδάκη (κεντρικός), Ελένη Σμπυράκη (ακραία), Αθηνά Ροδινού (κεντρικός), Μάγδα Δραμιτινού (διαγώνιος), Βαρβάρα Ξαγοραράκη (κεντριός) ενώ στο ρόστερ του συλλόγου βρίσκονται και οι Ήρα Φεντότοβα (ακραία), Σοφία Χατζοπούλου (κεντρικός), οι οποίες αναμένονται εντός των ημερών.

Από το τεχνικό τιμ θα είναι φυσικά ο νέος κόουτς κ. Νίκος Ζιώγας, καθώς και το υπόλοιπο σταφ με τους Στέλιο Αστρινάκη και Στέλιο Πετράκη με φυσικοθεραπευτή τον Κωνσταντίνο Χατζηλιάδη.

rethnea.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ