1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
29-08-2014 19:04

Ξεκίνησε το «μαρτύριο» στη Νάξο

Πάτησαν γήπεδο τα κορίτσια του Πανναξιακού και υπό τις οδηγίες του Ζόραν Κόβαζιτς ξεκινάει το «μαρτύριο» της προετοιμασίας με σκοπό η ομάδα να είναι πανέτοιμη στις 18 Οκτωβρίου, όταν και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα γυναικών της Α1 κατηγορίας.

Συνεπείς στο ραντεβού τους, οι παίκτριες του Πανναξιακού, έδωσαν παρών στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου.
Με βάση το πρόγραμμα και τις προθέσεις του Σέρβου τεχνικού αναμένονται διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) με μοναδική εξαίρεση την Κυριακή.
Στο μεταγραφικό τομέα και ενώ ουσιαστικά οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή 22 Αυγούστου, ο Πανναξιακός εξετάζει την περίπτωση διεθνούς αθλήτριας από την πρώην Γιουγκοσλαβία, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και με μία ακόμη Ελληνίδα, τη περίπτωση της οποίας είχε εξετάσει αρκετές φορές το φετινό καλοκαίρι. Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν οι Αφροδίτη Λαδένη, Άννα Σαλούστρου, Ειρήνη Κελεσίδου, Κωνσταντίνα Πασσιά, Ελεάννα Πολίτη, Τάνια Κουτσιούπη, Σία Τοτσίδου, Ελένη Φάρκωνα , η Μελίνα Εμμανουηλίδου και η Κριστίνα Τσέσλαρ.

1 σχόλιο

  • Comment Link eno Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 16:16 posted by eno

    αφησαν την ραντοβιτς να φυγει???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ