1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-06-2014 18:25

Το «αντίο» της Αλίκης

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου, που άφησε τον Πανναξιακό για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, είπε το δικό της αντίο στους Ναξιώτες μιλώντας στην «Κυκλαδική».

«Το βασικό μου πρόβλημα ήταν η απόσταση από τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Δυστυχώς, η απόσταση Νάξου – Θεσσαλονίκης είναι μεγάλη και δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα την χρονιά που πέρασε. Η ζωή στο νησί ήταν πολύ όμορφη, οι ρυθμοί διαφορετικοί, πιο χαλαροί σε σχέση με αυτούς που είχα συνηθίσει αλλά αυτό δεν με ενοχλούσε καθόλου. Ενδεχομένως στο μέλλον να τα ξαναπούμε εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις συνεργασίας».

Όσο για τη χρονιά που πέρασε σε έναν μίνι απολογισμό, η διεθνής κεντρική τόνισε «Ήταν μία χρονιά που όλοι κερδίσαμε. Υπήρχαν δυσκολίες όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες αλλά θεωρώ ότι όλες οι κοπέλες ολοκληρώσαμε τη χρονιά με θετικό πρόσημο. Αφήνω τη Νάξο με πολύ καλές αναμνήσεις και οφείλω να ευχαριστήσω όλους. Από τον απλό φίλαθλο που συναντούσα στο δρόμο έως τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, οι οποίοι στάθηκαν απέναντί μου σωστοί και απόλυτα τυπικοί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ