1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-06-2014 15:16

Τρεις ανανεώσεις στην Ηλιούπολη

Δυναμικά ξεκίνησε ο προγραμματισμός της Ηλιούπολης εν όψει της επιστροφή της στην Α1 γυναικών. Η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη, ανανέωσε το συμβόλαιο τριών αθλητριών που βοήθσαν στην άνοδο.  
Ο λόγος για την ακραία Γεωργία Μπόκα, την κεντρική Αναστασία Μαρκοπούλου και την ακραία Μάρθα Κούρδογλου. Είναι φανερό ότι σκοπός της διοίκησης είναι να κρατήσει τον περσινό κορμό και με της κατάλληλες προσθήκες να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική στην κορυφία κατηγορία. 

4 σχόλια

  • Comment Link VAZ Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 17:01 posted by VAZ

    Απ'όσο ξέρω τα Βριλήσσια έχουν εξωφλήσει το 80% τών ωφειλών τους καί έχουν όπως καί τό Μαρκόπουλο στρωμένες ομάδες από πέρυσι.Συμφωνώ με τόν comet ,όταν ανεβαίνεις στήν Α1 γιά να μείνεις θέλεις άλλη ομάδα,έτσι έκανε η Νάξος καί απ'ότι μαθαίνω έτσι κάνει καί η Σαντορίνη η οποία εκτός από την Ράντι έχει κλείσει άλλες 4 βασικές πέρυσι στήν Α1 .Τά μειωμένα - σέ σχέση μέ τό παρελθόν - μπάτζετ δέν πρέπει να ξεγελούν.Πέρυσι είχαμε ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά πρωταθλήματα - με λιγότερο καλές ξένες αλλά καλά καί ψυχωμένα Ελληνικά ρόστερ- καί τό επόμενο τό αναμένω δυνατότερο .

  • Comment Link Προβιάς Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 06:42 posted by Προβιάς

    Με ελληνόπουλα εάν πάμε μια χαρά είμαστε.να δώ τη θα κάνει το Μαρκόπουλο και τα Βριλήσσια .

  • Comment Link kosteas Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 20:00 posted by kosteas

    Με καλή Ελληνίδα πάσα και 3 καλές ξένες επιθετικές μπαίνεις τετράδα εύκολα.

  • Comment Link comet Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 17:40 posted by comet

    Αλλο Α2 άλλο Α1 , βλέπε ΔΑΣΩ,ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΤΡΑΧΩΝΕΣ,ΙΩΝΕΣ κλπ .Από τήν καλύτερη ομάδα τής Α2 - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων , βλέπε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ- ζήτημα 1-2 παίχτριες να μπορούν να σταθούν στήν Α1,γιά να σωθείς όμως θέλεις τουλάχιστον 4-5 καί τύχη, τά υπόλοιπα συγνώμη αλλά είναι ρομαντικές μπούρδες γιά εσωτερική κατανάλωση. θά μου πείς τί σε νοιάζει,δεν μέ νοιάζει και εύχομαι τά καλύτερα στό Ιστορικό σωματείο τής ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ,απαντάω σε αυτό το --δυναμικά--πού ξεκίνησε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ