1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2014 17:29

Ρουμελιώτης: «Συνοδηγός στην προσπάθεια της ΑΕΚ»

Την επιθυμία του να ηγηθεί της νέας ΑΕΚ εξέφρασε στην εκπομπή "ΣΤΟ ΦΙΛΕ" των καναλιών Novasports ο Μανώλης Ρουμελιώτης. Ο κόουτς της "κιτρινόμαυρης" ομάδας τόνισε ότι οι τελικοί με τον Ολυμπιακό κρίθηκαν στην υποδοχή, ενώ ξεκαθάρισε ότι από την διοίκηση της ΑΕΚ εξαρτάται το πόσο ψηλά θα φτάσει ο πήχης για την επόμενη περίοδο.
«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας, Έπιασε καλύτερη απόδοση, πήρε δύσκολες και καθοριστικές μπάλες και πίεσε στο σέρβις.Είναι κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που είναι όμως πολύ σημαντικές για κάθε ματς. Η ζημιά έγινε στο τρίτο παιχνίδι που είχαμε το πλεονέκτημα σε γεμάτο γήπεδο. Εκεί χάσαμε και το ψυχολογικό αβαντάζ» σχολίασε ο κόουτς για την απώλεια του τίτλου και ολοκλήρωσε μιλώντας για την επόμενη σεζόν. «Σχεδιάζουμε το μέλλον και μπορώ να πω ότι βλέπουμε κάποιο φως στο βάθος. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις των ανθρώπων που επενδύουν τα χρήματά τους. Στο επόμενο δεκαήμερο θα ξέρουμε περισσότερα. Θέλω να είμαι συνοδηγός στην προσπάθεια αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δυναμώνει και το επόμενο το περιμένω περισσότερο συναρπαστικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ