1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2014 00:08

Παρουσία Μαρινάκη σήκωσε την κούπα (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/OLYMPIAKOS/2013-14/osfp-aek-4ostelikos folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/OLYMPIAKOS/2013-14/osfp-aek-4ostelikos/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Δείτε φωτογραφίες από τον τέταρτο τελικό της Α1 Γυναικών με την παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακό Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρήκε πρωταθλητή τους «ερυθρόλευκους», τελειώνοντας την σεζόν με το νταμπλ.

39 σχόλια

  • Comment Link gioze Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 22:52 posted by gioze

    Είχα πει πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα και κάποιος αεκαρας άρχισε να με κατακρίνει στην πρώτη ήττα του Ολυμπιακού.Τώρα που επιβεβαιώθηκα γιατί κρύβεται;

  • Comment Link AEKVCfan Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 21:34 posted by AEKVCfan

    νομίζω ότι η βλακεία έχει αγγίξει ΚΆΘΕ ΌΡΙΟ!
    site VOLLEY, καλημέρα σας! τραβάτε τσακωθείτε πουθενά αλλού!

  • Comment Link redone Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 14:02 posted by redone

    kos η χασούρα είδες τι κάνει;φιλόσοφους γεμάτους με πνευματικές αμπελοφιλοσοφίες..ο σβέρκος σου πέρασε;οσο για paole να ξέρει πως και από φέτος μπορεί μια αθλήτρια να υπογράψει συμβόλαιο και να ισχύσει από του χρόνου..όλες οι κορυφαίες στα κόκκινα..άντε γειά

  • Comment Link kos Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 10:03 posted by kos

    Θα σου φέρω κι ένα δεύτερο παράδειγμα: o όρος ορθοπεδικός ή ορθοπαιδικός. Χρησιμοποιείται κατά 80% ο όρος ορθοπαιδικός, ενώ είναι τραγικά λανθασμένος. Η μέση αποδεκτή λύση είναι να το γράφει έκαστος όπως γουστάρει και το έχουν αποδεκτεί και οι ίδιοι οι ιατροί.Σωστός , όμως, είναι ο όρος ορθοπεδικός (εκ της ορθής πέδησης-φρένων). Είναι πονεμένη ιστορία η νομιμοποίηση λανθασμένων λεξικών χρήσεων.

  • Comment Link kos Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 09:45 posted by kos

    Λεξικό, το ότι είναι προτιμότερος ο όρος δεν σημαίνει ότι είναι και ο σωστότερος. Δες το παράδειγμα της χρήσεως του ονόματος Τσώρτσιλ. Δεν είναι σωστός ο όρος αλλά είναι ο προτιμότερος. Δεν υπάρχει πολιτικός Τσώρτσιλ αλλά Τσέρτσιλ. Απλώς, αν κάποιος τον ονομάσει Τσέρτσιλ δεν θα τον καταλάβει κανείς. Είναι από τις φορές που η κοινότερη χρήση καθορίζει την ορθότητα της λέξεως. Ο ορθότερος-επιστημονικά- όρος είναι οι "νευρωσικές διαταραχές".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ