1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2014 21:22

Η Ευρώπη περνάει από τα Βριλήσσια

Η στιγμή της αλήθειας για τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό έφτασε. Οι δύο ομάδες αύριο δίνουν το τελευταίο παιχνίδι (19.30, Βουδούρης, Μενεσλής) που κρίνει την 3η θέση της Α1 Γυναικών και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο για την σεζόν 2014-2015 (Τσάλεντζ Καπ).

Τα Βριλήσσια παρότι έχασαν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους, πήραν την νίκη στο κλειστό της Κυψέλης και στο αυριανό παιχνίδι κατεβαίνουν χωρίς απουσίες.

«Θέλουμε να κερδίσουμε και να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Η αλήθεια είναι ότι τα Βριλήσσια ξεκίνησαν με όνειρα πρωταθλητισμού, δυστυχώς στην πορεία άλλαξαν τα δεδομένα κι ο στόχος ήταν η νίκη σε κάθε ματς. Τα κορίτσια αξίζουν για κάτι παραπάνω, αλλά παίζουμε για την 3η θέση και θέλουμε να την κατακτήσουμε», δήλωσε η Πόλα Κίτσου.

Προβλήματα δεν υπάρχουν και στον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Ρούση να σημειώνει από την πλευρά του: «Η σειρά έφτασε σε τρίτο ματς και θα πάμε να κάνουμε μια προσπάθεια ελεύθερα και χωρίς άγχος. Δεν είναι αυτοσκοπός η 3η θέση, αλλά όπως είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς θέλουμε σε κάθε ματς να παίζουμε για τη νίκη»

1 σχόλιο

  • Comment Link durl Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 19:16 posted by durl

    μα καλα 4 ομαδες δεν βγαζουμε στην ευρωπη;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ