1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-04-2014 11:58

Το... πάρτι μόλις ξεκίνησε

Ιστορικές στιγμές ζει το νησί της Σαντορίνης μιας εδώ και λίγες ώρες ο Α.Ο. Θήρας είναι πρωταθλήτρια ομάδα της Α2 και με τη βούλα ή μάλλον και με το κύπελλο του πρωταθλητή!

Η ομάδα του νησιού ήταν προσκεκλημένη στη φιέστα απονομής του πρωταθλήματος που διοργάνωσε ο ΔΑΠΠΟΣ στο Κλειστό γυμναστήριο στο οποίο παραβρέθηκε αρκετός κόσμος για να χειροκροτήσει και να συγχαρεί την ομάδα.

Γιορτινό κλίμα - Μοναδικό ρεκόρ

Η φιέστα περιλάμβανε σύντομους χαιρετισμούς από την ΕΟΠΕ την οποία εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. κ. Χρυσοχόου, καθώς και από τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Καντζέλη αλλά και τον Δήμαρχο Θήρας κ. Ζώρζο ο οποίος κήρυξε και την επίσημη έναρξη της γιορτής και το κορεό των Volcans σκέπασε τις κερκίδες του ΔΑΠΠΟΣ!

Στη συνέχεια τα φώτα έσβησαν και ακολούθησε η παρουσίαση της ομάδας μέσα σε αποθέωση από τους παρευρισκόμενους!

Οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στον κόσμο και να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την στήριξη του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου στα σαλόνια της Α1!

Ο Α.Ο. Θήρας με την σημερινή του στέψη έγραψε το όνομα του αλλά και του νησιού με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού βόλεϊ μιας και γίνεται η 1η ομάδα που καταφέρνει σε δύο μόλις χρονιές από την ίδρυση του να ανέβει δύο εθνικές κατηγορίες!

Βράβευση Μεμετζή

Η διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ και του Α.Ο. Θήρας θέλοντας να τιμήσουν την προσφορά της Ελένης Μεμετζή στον αθλητισμό αλλά και στην ομάδα του Α.Ο. Θήρας, επεφύλαξαν μια έκπληξη στην προπονήτρια της ομάδας κρεμώντας την φανέλα με το νούμερο 6 που γράφει το όνομα της στην οροφή του Κλειστού γυμναστηρίου Σαντορίνης.

Στέψη μέσα σε παραλήρημα!

Όταν ο κ. Χρυσοχόου παρέδωσε το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας της Α2 στην αρχηγό του ΑΟ Θήρας Αναστασία Κακριδώνη κι η τελευταία το σήκωσε στον αέρα του ΔΑΠΠΟ, ακολούθησε ένας πραγματικός χαμός με τον κόσμο να αποθεώνει τις πρωταθλήτριες για μια ακόμη φορά!
Στη συνέχεια τα χορευτικά σχήματα του Δήμου Θήρας έκαναν την αρχή...

Το πάρτι στη Σαντορίνη... μόλις ξεκίνησε!

Πηγή: Thirasport.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ