1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2014 01:40

Δημήτρα Γιακουμή: «Δώσαμε απαντήσεις, σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας»

Δίκαιη χαρακτήρισε η Δήμητρα Γιακουμή τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου, που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο πλεονέκτημα έδρας.
«Δώσαμε τις απαντήσεις μας στον αγωνιστικό χώρο, μετά από δύο ήττες με τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε δίκαια, πιέσαμε αρκετά τον Ολυμπιακό, είχαμε και τη βοήθεια του κόσμου μας. Θέλαμε τη νίκη για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο με αυτή τη συμπαράσταση από τον κόσμο, που μας δίνει κίνητρο, δύναμη και παλμό θεωρώ θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο».

4 σχόλια

  • Comment Link kos Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 23:14 posted by kos

    Fun, έχεις πολλή πλάκα...ξυδάκι και περαστικά σου..

  • Comment Link aekfan Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 21:06 posted by aekfan

    η αλήθεια είναι κάπου στη μέση όπως πάντα. Τα μισά που γράφει ο οσφπ είναι αλήθεια - το καπνογόνο ήταν τραγικό - και έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας και να φύγουν οι γύρω-γύρω. Από την άλλη δεν έκαναν και τίποτα και δε βρέθηκαν κοντά σε αθλήτριες, είναι ψέμα για τη στέλλα. Αφετέρου δε αυτά που έχουμε δει στου ρέντη είναι από τα ίδια. Πρέπει η άεκ οπωσδήποτε να ανοίξει την κάτω κερκίδα και να προφυλάξουν τα ματ την είσοδο. Αλλά όχι, δεν επηρέασαν αυτά την εξέλιξη του αγώνα. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε, αγωνιστικά κρίθηκε.

  • Comment Link Fun Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 14:32 posted by Fun

    Ροσονέρο σε τέτοια ζούγκλα και γυναίκες παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει.Ασ σοβαρευτούν και ας τιμωρήσουν επιτέλους την ΑΕΚ, που συνέχεια κάνει τα ίδια.Την ανακοίνωση του Ολυμπιακού δεν σας συμφέρει να την ανεβάσετε, να πάρει ο κόσμος μια ιδέα το τι επικρατούσε σε αυτό το γήπεδο. Ντροπή και πάλι ντροπή για το ωραίο αυτό άθλημα.

  • Comment Link Rossonero Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 10:07 posted by Rossonero

    "δώσαμε απαντήσεις" ... επειδή κέρδισες μια φορά φέτος???? πραγματικά προπονητές κ αθλητές δεν τους καταλαβαίνω. ο ένας κλαίγεται επειδή ήταν γεμάτο το γήπεδο κ έχασε , ό άλλος κάνει δηλώσεις οτι έδωσε απαντήσεις, οταν φέτος έχει χάσει 2 φορές...οτι να ναι...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ