1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2014 01:28

Παπαφωτίου: «Η διάρκεια έδωσε τη νίκη»

Για την νίκη-πρωτιάς της Ένωσης σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό, το πλεονέκτημα έδρας και την ένταση που έδειξαν οι παίκτριες μετά τη νίκη, μίλησε στο volleynews.gr η Αθηνά Παπαφωτίου.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά το δεύτερο και το τρίτο σετ θα μπορούσαν άνετα να ήταν υπέρ του Ολυμπιακού, όπως είχε τύχει στα προηγούμενα παιχνίδια. Νομίζω αυτό που έφερε την τελική επικράτηση ήταν η διάρκεια στο δικό μας παιχνίδι, ήμασταν σταθερά καλές απ' την αρχή μέχρι το τέλος».

Ερωτηθείσα για την αλλαγή του προπονητή και τι έφερε αυτή στην ομάδα, δήλωσε: «Σίγουρα όταν υπάρχει μια αλλαγή φέρνει μια καλύτερη διάθεση, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ο προηγούμενος προπονητής έφταιγε για την εικόνα της ομάδας. Πρώτα απ' όλα είναι οι παίκτριες, γιατί αυτές ορίζουν το παιχνίδι και δείχνουν μια καλύτερη διάθεση. Προσωπικά θεωρώ πως άπο κάθε προπονητή μπορείς να πάρεις διαφορετικά πράγματα, κι εμείς αυτό κάνουμε αυτή τη στιγμή, ίσως προσθέτουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας που έλειπαν».

Για το τι σημαίνει η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια: «Θεωρώ ότι το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ, αποδείχτηκε και πέρυσι εξάλλου. Υπάρχει ένα αβαντάζ αυτή τη στιγμή, που αν δεν το διαχειριστείς σωστά δεν θα καταφέρεις τίποτα. Η νίκη πανηγυρίστηκε πολύ έντονα, λόγω των προηγούμενων άσχημων αποτελεσμάτων, που χάθηκαν από δικά μας λάθη ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ, και θεωρώ ότι βγήκε αυτή η ένταση από εμάς τις παίκτριες κυρίως».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ