1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-03-2014 18:39

Πόλα Κίτσου: «Δεν έχει φύγει ο χορηγός από τα Βριλήσσα»

Η προπονήτρια των Βριλησσίων Πόλα Κίτσου αναφέρθηκε στην ήττα από τον Ολυμπιακό εκφράζοντας την αισιοδοξία πως η ομάδα της θα είναι δυνατή στα πλέι οφ. Διευκρίνησε επίσης πως η εταιρεία Nargile δεν αποχώρησε από τα Βριλήσσια αλλά παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Νίκος Σπυριδαντωνάκης.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών. Παλεύουν και μοχθούν και τιμούν την φανέλα της ομάδας. Τους δίνω συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ. Το σημαντικότερο είναι ότι πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Με τον Ολυμπιακό χάσαμε στις λεπτομέρειες. Υπό προϋποθέσεις στα πλέι οφ μπορούμε να έχουμε τις ελπίδες μας», είπε η Κίτσου ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία της Μαρίας Βασιλοπούλου στο «Μελίνα Μερκούρη». «Η κυρία Βασιλοπούλου είναι εκπρόσωπος του Nargile και είναι κοντά στην ομάδα και την ευχαριστούμε γιατί η παρουσία της μας δίνει δύναμη. Δεν έφυγε ο χορηγός μας και τα κορίτσια κάνουν ότι μπορούν για να τιμούν τον σύλλογο και τον χορηγό. Αποχώρησε μόνο ο εκπρόσωπος του Nargile κύριος Νίκος Σπυριδαντωνάκης. Αυτή την ενημέρωση έχω και σας την μεταφέρω και μακάρι τις επόμενες ημέρες να έχουμε και καλύτερα νέα».

2 σχόλια

  • Comment Link Γιώργος Κ. Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 17:56 posted by Γιώργος Κ.

    Ελα Παναγία μου τι άλλο θα δούμε σε αυτό το άθλημα!Για το θεαθήναι ζει η κοπέλα...μεσα σε όλα όπως πάντα!!! Ε ρε Γέλια!!!

  • Comment Link vrilissia 13-14 Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 16:40 posted by vrilissia 13-14

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ? ΚΙΤΣΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ Κ ΕΣΕΝΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ