1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2014 00:58

Ρουμελιώτης: «Αν δεν πίστευα στο πρωτάθλημα, δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή» (video)

Για τη σημαντική νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην πρώην ομάδα του, αλλά και το κατά πόσον η Ένωση μπορεί να υπερκεράσει τελικά το εμπόδιο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, μας μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, θέλαμε να κρατήσουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, ούτως ώστε αν με το καλό κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια να παίξουμε την πρώτη θέση στο γήπεδό μας. Ήταν επίσης σημαντική η νίκη γιατί ήρθε μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα περισσότερο λόγω της δυναμικής και της ποιότητας του αντιπάλου μας. Δεν επιτρέψαμε σε κανένα σημειό του αγώνα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά μας, ακολουθώντας από την αρχή ως το τέλος την τακτική μας.»

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί αναστρέψιμη την κατάσταση κόντρα στον Ολυμπιακό, υπήρξε ξεκάθαρος: «Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή. Η ομάδα, τόσο στον αγώνα του κυπέλλου, που ήμουν εκτός ομάδας, όσο και στου πρωταθλήματος, είχε καλή απόδοση αλλά κάποιες λεπτομέρειες στα τέλη των σετ χάρισαν τη νίκη στον Ολυμπιακό. Ωστόσο έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, το ίδιο πιστεύω ότι είναι κι η ΑΕΚ, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε οι τελικοί νικητές».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link orifan 21 Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 22:21 posted by orifan 21

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟ 17-0 ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΛΩΣΤΕ Κ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ. ΣΤΡΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ