1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-03-2014 20:33

Παραμονή με τη... βούλα για τον ΟΠΕΡ

Ο ΟΠΕΡ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Α1 γυναικών και την επόμενη περίοδο με τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Σταυρούπολη σε αγώνα για την 19η αγωνιστική.

Νίκιτς και Σαπαρέφσκα οδήγησαν στη νίκη τις Κρητικές, ενώ το δυνατό σημείο του ΟΠΕΡ ήταν το καλό σερβις. Από την άλλη η Στραυρούπολη έκανε εύκολα λάθη και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι.

«Σωθήκαμε και μαθηματικά και πλέον θα κοιτάξουμε να διαχειριστούμε με αξιοπρέπεια τα παιχνίδια που απομένουν. Και μετά να οργανωθούμε με τη διοίκηση για την επόμενη χρονιά. Εφέτος, ο στόχος δεν ήταν μόνο η παραμονή, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν, είναι πολύ σημαντικό που θα είμαστε και του χρόνου στην Α1», δήλωσε ο τεχνικός του ΟΠΕΡ, Μιχάλης Χαχαγιόπουλος.

«Το Ρέθυμνο πήρε μια δίκαιη νίκη, καθώς ήταν καλύτερη ομάδα. Εμείς το παλέψαμε, αλλά δεν έφτανε να πάρουμε κάποιο σετ. Δείχνουμε όμως, μαχητικό πνεύμα και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ως το τέλος. Τους κοντράραμε, αλλά στο τέλος κάθε σετ κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε σερβίς», σημείωσε ο προπονητής του ΕΟΣ, Δημήτρης Σολκίδης.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-21, 25-21)

ΟΠΕΡ (Μιχάλης Χαχαγιόπουλος): Βασίλεβα, Μαυρέα, Νίκιτς, Σαπαρέφσκα, Καλογριδάκη, Μπόνχεβα/ Σημαντηράκη (λ), Δραμιτινού, Χατζάκη, Μανωλάκη
ΕΟΣ (Δημήτρης Σολκίδης): Δημητριάδου, Κοκκινίδου, Γεροβασιλείου, Σταφυλίδου, Ελευθεριάδου, Μπούκα/ Ιωαννίδου (λ), Μαλιγκάνη, Αργυροπούλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ