1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2014 18:58

Η ΑΕΚ ανοίγει την αυλαία στην Πολίχνη

Συνεχίζεται αύριο η 18η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με την ΑΕΚ να αγωνίζεται στην Πολίχνη κόντρα στην Σταυρούπολη.

Η Ένωση βρίσκεται αήττητη με ένα παιχνίδι λιγότερο (με τον Ολυμπιακό) και θεωρητικά το έργο της θα είναι εύκολο με αντίπαλο την ουραγό Σταυρούπολη. Ο Δημήτρης Σολκίδης έχει δύο σημαντικές απουσίες καθώς δεν υπολογίζει στις Αργυροπούλου, Μητσάνη ενώ στα ευχάριστα επέστρεψε η Μπούκα.

«Παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο από εμάς, αλλά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην καλή εμφάνιση που κάναμε κόντρα στη Βριλήσσια. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήμασταν και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου», τόνισε ο τεχνικός του ΕΟΣ.

Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε η Ένωση για την Θεσσαλονίκη με τον Αποστόλη Οικονόμου να σημειώνει: «Κάθε αντίπαλος που παίζει με την ΑΕΚ θέλει να πάρει κάτι και το ίδιο θα κάνει και ο ΕΟΣ. Δεν βλέπουμε τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου, αλλά θέλουμε να κάνουμε μια σοβαρή εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη ενώ θα είναι ίσως και μια ευκαιρία για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες».

Το αυριανό πρόγραμμα:

ΔΑΚ Πολίχνης, 18.00 ΕΟ Σταυρούπολη - ΑΕΚ, Σταυριανίδης, Κυριακόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ