1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-02-2014 00:24

Κόβαζιτς: «Ευχαριστημένος γιατί είναι δύσκολο να ταξιδεύουμε συνέχεια» (video)

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ ο προπονητής του Πανναξιακού, Ζόρας Κόβαζιτς, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την ικανοποίησή του από την απόδοσή της ομάδας, αλλά και για τη δυσκολία των συνεχόμενων ταξιδιών.

«Στα πρώτα δύο σετ είχαμε τον έλεγχο των φάσεων. Αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει επίθεση εκεί που εμείς θέλουμε και μετά το μπλοκ μπορούσαμε να κοντρολάρουμε καλά την μπάλα. Στο τρίτο σετ χαλάσαμε το παιχνίδι μας.

Για να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες, έπρεπε να έχουμε παίξει και πολύ δυνατά φιλικά. Δεν φτάνει μόνο η προπόνηση. Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από αυτό το παιχνίδι, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε άλλο ένα σετ. Συγχαρητήρια στις δικές μου αθλήτριες και τις αθλήτριες της ΑΕΚ γιατί πάλεψαν το παιχνίδι.

Το παιχνίδι κυπέλλου είναι δύσκολο, γιατί σιγά σιγά το Ρέθυμνο βελτιώνεται. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να είμαστε έτοιμοι στην ψυχολογία, την φυσική κατάσταση και την τακτική.

Είμαι ευχαριστημένος με την 5η  θέση γιατί ο αρχικός μας στόχος ήταν να μείνουμε στην κατηγορία και να μπορέσουμε να τερματίσουμε στην 8η θέση. Αργότερα αλλάξαμε στον στόχο μας για την 6η θέση, αλλά υπήρξαν παιχνίδια που ήταν κρίμα γιατί τα χάσαμε με 3-2. Για τις αθλήτριές μου είναι πολύ δύσκολο κάθε δεύτερη εβδομάδα να ταξιδεύουν. Βγαίνουμε εκτός ρυθμού. Σήμερα φτάσαμε για να είμαστε απευθείας στο γήπεδο. Περιμέναμε 2 ώρες στο γήπεδο και παίξαμε με αυτό τον τρόπο. Χθες δεν υπήρχε πλοίο για να έρθουμε. Ο σύλλογος έκανε ό,τι μπορούσε.

Δεν έχουμε συζητήσει για την παραμονή μου. Θα ήθελα όλοι να είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά μου».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ