1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2014 23:59

Οικονόμου: «Αφιερωμένη στη Φένια» (video)

Στην εορτάζουσα Φένια Παπαγεωργίου, αφιέρωσε τη νίκη επί του Πανναξιακού ο Απόστολος Οικονόμου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μίλησε στο volleynews.gr και για τα χρήσιμα συμπεράσματα του αγώνα, ενόψει του ντέρμπι για το κύπελλο.
«Περίμενα από τον Πανναξιακό να είναι δύσκολος αντίπαλος. Έχει πολύ δυνατό το μπλοκ άμυνα και μας δυσκόλεψε. Στα σετ που κερδίσαμε, παίξαμε και εμείς καλό βόλεϊ. Το δεύτερο το χάσαμε γιατί κάναμε πολλά λάθη. Κρατάω κάποια θετικά της ομάδας μου, όπως είναι η αντίδραση που είχε γιατί στο πρώτο και στο τρίτο σετ δεν ξεκινήσαμε καλά. Ίσως ήμασταν αγχωμένοι γιατί ξεκινάει μια περίοδος 10 ημερών που κρίνεται ο τίτλος του κυπέλλου. Με την είσοδο της Μαρίσα η ομάδα βελτιώνεται. Μας έκανε καλό το σημερινό παιχνίδι.

Το κύπελλο είναι ένας νοκ άουτ αγώνας στο Ρέντη, ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες και φαβορί για τον τίτλο. Θα πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε την πρόκριση.

Αφιερώνω αυτή τη νίκη στη Φένια Παπαγεωργίου. Τον διοικητικό κρίκο της ομάδας. Δεν λέω την ηλικία της. Ας ευχηθούμε η πρώτη της χρονιά ως παράγοντας να είναι επιτυχημένη και τα καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής της».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ