1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2014 16:16

Τηλεοπτικό ντέρμπι αιωνίων

Από τα κανάλια Novasports θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το μεγάλο ντέρμπι της Α1 Γυναικών ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, την Δευτέρα 17/2 στο κλειστό του Ρέντη.

Η ανακοίνωση

«Το «αιώνιο» ντέρμπι της Α1 βόλεϊ Γυναικών είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Ηλίας Παπαϊωάννου.

Οι «ερυθρόλευκες» μπροστά στο κοινό τους στο κλειστό του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη», θα υποδεχθούν τις «πράσινες», με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το «τρίποντο» στο δρόμο για τη πρωτιά στην κανονική περίοδο και τον Παναθηναϊκό να αναζητά τη νίκη για να κρατήσει την 4η προνομιούχο θέση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ