1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-02-2014 22:11

Χουντουμάδης: «Με στεναχωρεί που δεν πήραμε βαθμό»

Ο Ηρακλής Κηφισιάς έφτασε κοντά στην κατάκτηση τουλάχιστον ενός βαθμού, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στα Βριλήσσια. Αυτό ήταν που πίκρανε τον Σπύρο Χουντουμάδη. 
«Kάναμε την προσπάθεια μας είμαι ικανοποιημένος, αλλά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού εκτός από το τελευταίο σετ, που αδικαιολόγητα το παρατήσαμε. Μετά το τρίτο σετ, φτάσαμε πολύ κοντά στο να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε βαθμό.  Στην κατάκτηση που είμαστε εμείς ο κάθε βαθμός είναι υπέρπολύτιμος. Είχαμε την ευκαιρία και δεν τα καταφέραμε, αυτό με στεναχώρησε περισσότερο και οτι στο τέταρτο σετ δεν το παλέψαμε. Εχουμε πει οτι σε αγώνες με ομάδες που έχουμε διαφορετικούς στόχους όπως είναι τα Βριλλήσια, που κάνουν πρωταθλητισμό, αυτό που θέλουμε είναι να παλεύουμε το κάθε σετ, να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι να έχουμε μια καλή παρουσία γιατί αυτό μας δίνει δύναμη για το επόμενο ματς». 

1 σχόλιο

  • Comment Link sam Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 09:00 posted by sam

    ειδα το προγραμμα του ηρακλη κηφισσιας και τρομαξα.Η ομαδα αν σωθει θα ειναι πραγματικατο 8 θαυμα.Τελος για φετος ,αλλα απο του χρονου στην α2 θα πρωταγωνιστησει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ