1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-02-2014 18:28

Οικονόμου: «Ώρα για την αναγέννηση που όλοι περιμένουμε» (video)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου, μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την αναγέννηση του συλλόγου με αρχή τον τίτλο του Λίγκ Καπ από τους άνδρες
«Θέλω να δώσω  συγχαρητήρια τις κοπέλες, γιατί για να κερδίσεις αυτόν τον Παναθηναϊκό πρέπει να παίξεις καλά. Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, με τακτικό πλάνο, πάρα πολύ καλό σερβίς, καλό μπλοκ άμυνα και επίθεση.

Στο τρίτο σετ είχαμε μια απώλεια συγκέντρωσης, αλλά και κόπωση. Σαν προπονητής χρησιμοποιώ τον Ιανουάριο για να βελτιώσω την φυσική κατάσταση και να είμαστε καλά τον Απρίλιο.  Για αυτούς του λόγους κάναμε πάρα πολλά λάθη σε όλους του τομείς. Βέβαια ξεκούρασα κάποιες βασικές για να είναι πιο φρέσκιες στο τέταρτο σετ. Δικαιώθηκα από αυτό και στο τέταρτο σετ  η ομάδα μπήκε με την πυγμή και την προσωπικότητα που την διακατέχει

Για την σημερινή νίκη είμαι ικανοποιημένος για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είναι αγχωτικό να επιστρέφεις στην έδρα σου, αλλά και γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο, ενώ δείχνουμε ότι στον δεύτερο γύρο κάνουμε πολύ καλές εμφανίσεις.

Συγχαρητήρια στους άνδρες. Ηταν πολύ σημαντικός τίτλος, γιατί κέρδισαν όλες τις ομάδες για να τα καταφέρουν. Έυχομαι ο τίτλος να συνοδευτεί με άλλους από το γυναικείο βόλεϊ, το χαντμπολ, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να γίνει η αναγέννηση της ΑΕΚ που όλοι περιμένουμε». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ