1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
31-01-2014 19:42

Μεγάλη ζήτηση για το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια

Ανακοίνωση για τους ενδιαφερόμενους των κουπονιών ενίσχυσης του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε το γραφείο τύπου της Ένωσης. 

Το δελτίο τύπου:

«Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που υπάρχει για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα στις 17:00 στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, τα κουπόνια ενίσχυσης θα διατίθενται σήμερα από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Δεκελείας 138) μέχρι και τις 6 το απόγευμα. Αύριο η διάθεση θα γίνεται από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι. Την Δευτέρα τα κουπόνια ενίσχυσης του αγώνα θα διατίθενται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι. Όσα απομείνουν θα διατίθενται έξω από το γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης παρακαλείστε να προσέλθετε στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Σας περιμένουμε όλους εκεί για να στηρίξετε την ομάδα μας στο πρώτο της φετινό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ