1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2014 14:00

Παπαφωτίου: «Δεν έχω λόγο να φύγω από την ΑΕΚ»

Άκρως ικανοποιημένη με τη φετινή κατάσταση στην ομάδα εμφανίστηκε μιλώντας στο ΑΕΚ LIVE η Αθηνά Παπαφωτίου. Η πασαδόρος της ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή του aek-live radio και στον Νίκο Μπουσμπούκη.
Αθηνά η ομάδα αγωνίζεται τώρα με τον Παναθηναϊκό ο οποίος πέτυχε μια νίκη εναντίων των Βριλησίων με 3-1 και δείχνει να είναι σε φόρμα,ενώ έχει ανέβει και ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα

Τον Παναθηναϊκό τον γνωρίζαμε ξέραμε από την αρχή πως είναι μια ομάδα που θα είναι αρκετά ανταγωνιστική και ανεξάρτητα από την νίκη απέναντι στα Βριλήσσια,σε ένα παιχνίδι άλλωστε τα πάντα μπορούν να συμβούν,εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε.

Πιστεύεις πως στην ουσία το πρωτάθλημα αποτελεί πλέον προετοιμασία για τους τελικούς του πρωταθλήματος;

Όλα θα κριθούν στα πλει οφ, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος για αυτά. Μέσα απο τις προπονήσεις που κάνουμε αυτό θέλουμε να πετύχουμε.

Πιστεύεις ότι το βόλεϊ στην Ελλάδα είναι πίσω και τι πιστεύεις να γίνει για να αναπτυχθεί;

Η αλήθεια είναι ότι το βόλεϊ στην χώρα μας είναι αρκετά πίσω σε σχέση με την Ευρώπη.Το θέμα είναι να υπάρξει επένδυση στα αναπτυξιακά τμήματα, να γίνει δουλειά και εκεί με οργάνωση.

Η οικονομική κρίση επηρεάζει την όλη κατάσταση,όπως τον Ηρακλή στην προηγούμενη αγωνιστική;

Σαφώς και επηρεάζει αλλά νομίζω πως αν υπάρξει μια σωστή οργάνωση στα σωματεία μπορεί το βόλεϊ να πάει μπροστά.

Η ομάδα επιστρέφει στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει πάλι την ομάδα;

Η επιστροφή στην έδρα μας είναι αυτό που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό. Σίγουρα όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας αυτός μας βοηθάει πολύ!

Όσο αναφορά τη συνέχεια της καριέρας σου,θα συνεχίσεις στην ΑΕΚ;

Τώρα είμαστε προσηλωμένη στον στόχο για αυτή τη σαιζόν,το μυαλό μου είναι εκεί. Αλλά αν η ομάδα προσφέρει στον αθλητή αυτά που θέλει σίγουρα θα μείνει σε αυτήν. Βέβαια οι καταστάσεις πολλές φορές αλλάζουν, αλλά εγώ αν παραμείνει αυτή η διοικητική κατάσταση και πετύχουμε αυτά που θέλουμε δεν έχω λόγο να μην μείνω στην ΑΕΚ.

 
 

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 13:06 posted by pao29

    παπαφωτιου αν και αν και αν δεν γινεται δουλεια..εισαι παικτρια χωρις χρωμα και εμεις στο παο θελουμε καταπρασινες..οποτε ψαξε αλλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ