1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2014 17:38

Αυλαία στο Κατσάνειο με Ηρακλή και ΑΕΚ

Συνεχίζεται η δράση στην Α1 Γυναικών με την ΑΕΚ να ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, που ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός του Γηραιού Βαλεντίν Μίλεφ έχει όλες τις αθλήτριες του στην διάθεση του, σε αντίθεση με τον αγώνα απέναντι στα Βριλήσσια στον οποίο είχε ωστόσο ο Βούλγαρος τεχνικός έχει στο μυαλό του και το Final 4 Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ που ξεκινά τη Δευτέρα.

«Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε βρεθεί κοντά στην έκπληξη, αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας. Η ΑΕΚ είναι σίγουρα το φαβορί, έχει μια ποιοτική ομάδα αλλά κι εμείς στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα», τόνισε ο Βούλγαρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα χρησιμοποιήσω όλες τις αθλήτριες γιατί έχουμε μπροστά μας και το Final 4 των Νεανίδων, κι αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή».

Η ΑΕΚ η οποία αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της με μια προπόνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτή την ώρα η ομάδα γευματίζει στο «Λαδόχαρτο» που είναι χορηγός του τμήματος και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για τον προορισμό της. Μοναδικό πρόβλημα για τον Αποστόλη Οικονόμου παραμένει η Μαρίσα Φερνάντες, η οποία δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αποστόλης Οικονόμου αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι σχολίασε:

«Δεν επαναπαυόμαστε από το γεγονός ότι ο Ηρακλής έπαιξε με Νεάνιδες κόντρα στα Βριλήσσια. Αυτό δεν θα ισχύσει με μας. Θα παίξουν όλες οι αθλήτριες. Είναι μια ομάδα που έχει πέντε διεθνείς αθλήτριες και μια έδρα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να μπούμε με προσοχή και συγκέντρωση και να παίξουμε στα όρια μας. Αντιμετωπίζουμε το ματς με απόλυτη σοβαρότητα. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής παίζει πολύ από το κέντρο, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας πιέζοντας από το σερβίς. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με το Μαρκόπουλο, από το οποίο κρατάμε το ενάμιση σετ που δεν παίξαμε καλά, έτσι ώστε να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ο Ηρακλής όμως είναι πιο δύσκολη ομάδα στην έδρα του. Χρειάζεται πειθαρχία και μεγάλη προσπάθεια από όλες».

2 σχόλια

  • Comment Link dennis Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 20:38 posted by dennis

    αμάν ρε γραφικέ όλο φάσκεις και αντιφάσκεις.

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 07:45 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ.

    αυτό είναι, είπα κι εγώ. Οκ, έχει παιχνίδι η ομάδα- αλλά γιατί και πάλι να χρησιμοποιήσω σου λέει κάποιες αθλητριες; Αφού ούτως ή άλλως 3-0 θα χάσω. Το θέμα είναι το φάιναλ φορ νεανίδων γιατί εκεί παίζονται πράγματα. Εκεί υπάρχουν οι μοριοδοτήσεις μάγκες μου.Σιγά μην ασχοληθεί ο εφοράρας και οι φίλοι του με τον Ηρακλή κι αν ξεφτιλιστεί για ένα ακόμα παιχνίδι.Τα μοριάκια είναι το θέμα κι εκεί στοχεύει η ομάδα.Ή μήπως οι περισσότερες αθλήτριες νοιάζονται για την ομάδα.Αλλες νοιάζονται για τα μόρια, άλλες για μια καλή μεταγραφή και οι πολύ ικανές για εξωτερικό, πανεπιστήμια στην Ευρώπη ή την Αμερική και καλά κάνουν τα κορίτσια. Ούτως ή άλλως στο σύλλογο κυριαρχεί αυτή η νοοτροπία. Να κερδίσουνε 4-5 παιχνίδια άκρως απαραίτητα για την παραμονή απέναντι στα λιμά της κατηγορίας και μετά ο καθένας για την πάρτη του.Αθάνατη αντίληψη από την εποχή ακόμα του Μπερμπέρογλου-πού είναι αυτη η ψυχή- αλλά και τώρα που οι σημερινοί ακολουθούν την ίδια αλάνθαστη τακτική.Εύγε ρε ηρακληδείς της πλάκας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ