1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-01-2014 18:52

Αγώνας «ζωής και θανάτου» στο Ζηρίνειο

Η Α1 γυναικών συνεχίζεται με 3 αναμετρήσεις για την 14η αγωνιστική και το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ουρά. Ο Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται τον ΕΟ Σταυρούπολης σε έναν αγώνα που οι δύο ομάδες παίζουν την... τελευταία ζαριά στη μάχη για την παραμονή.


Ο Σπύρος Χουντουμάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στην Γκουντιμένκο, ενώ Διώτη είναι αναγκασμένη να βοηθήσει χωρίς να έχει προπονηθεί.   «Δεν υπάρχουν περιθώρια... Είτε θα πάρουμε το τρίποντο και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, είτε μετά θα περιμένουμε κάποιο θαύμα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τις βοήθειες που θα θέλαμε από τις ξένες, καθώς καμία από τις τρεις δεν ήταν 100% έτοιμη. Πιστεύω όμως ότι αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τον ΕΟΣ ο χρονος θα κυλήσει πιο ευνοικά για εμάς», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο ΕΟΣ θα αγωνιστεί χωρίς την Αργυροπούλου, αλλά και κάποιες νεανίδες, οι οποία θα παίξουν στο φάιναλ 4 νεανίδων της ΕΠΕΣΘ.
«Παίζουμε με μα καινούργια ομάδα. Μετά τις μεταγραφές που έκανε, δείχνει ότι ψάχνεται ακόμη, αλλά και για μας είναι δύσκολο να τον 'διαβάσουμε'. Σίγουρα έχει πλέον περισσότερες λύσεις, ωστόσο κι οι δύο ομάδες είναι πολύ χαμηλά και υπάρχει μεγάλη πίεση Το ζητούμενο είναι τι πρόσωπο θα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. δεν τα έχουμε παρατήσει, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, ωστόσο δεν μας βγαίνει στο γήπεδο και στα τελευταία ματς δεν έχουμε πάρει ούτε σετ», δηλώνει ο Δημήτρης Σολκίδης

Επικίνδυνη αποστολή ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στους πάντα υπολογίσιμους Μακεδόνες Αξιού. Η ομάδα των Κυμίνων έχει αμφίβολη την Μηλοβιανού που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και ίσως προφυλαχθεί εν όψει του αγώνα με τουςΊωνες. «Υπάρχει αρκετή κούραση στην ομάδα αφού γυρίσαμε από το Ρέθυμνο το βράδυ της Δευτέρας, ενώ οι περισσότερες αθλήτριες μας είναι φοιτήτριες και βρισκόμαστε εν μέσω εξεταστικής περιόδου. Αυτό το ματς για εμάς είναι ένα καλό τεστ εν όψει των επόμενων αγώνων που θα κρίνουν την παραμονή μας.

Χωρίς προβλήματα αναχώρησε ο Ολυμπιακός με τον Γιάννη Νικολάκη να χαρακτηρίζει τους Μακεδόνες ως «μια αξιόμαχη ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκονται ψηλά, αφού αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Θέλει προσοχή και συγκέντρωση γιατί δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι ενώ θα διεξαχθεί και σε ένα γήπεδο με ιδιαιτερότητες. Χρειάζεται σοβαρότητα γιατί σιγά, σιγά μπαίνουμε σε ένα κύκλο σημαντικών αγώνων για την ομάδα μας».

Ανάγκη για νίκη, διαφορετικοί στόχοι

Οι Ίωνες υποδέχονται τον Πανναξιακό που θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της τετράδας, ενώ η γηπεδούχος, παίζει το τελευταίο χαρτί για να διεκδικήσει την παραμονή

Ο Μάρκος Κωβαίος δεν μπορεί να υπολογίζει στην Μεγαρίτη, έχει αμφίβολη τη Φωτεινού, αλλά επιστρέφει η Μάρκου «Εμείς είμαστε σε...μονόδρομο, αφού πρέπει να κερδίζουμε ότι μπορούμε από κάθε παιχνίδι. Η Νάξος είναι μια καλή, γρήγορα ομάδα, αλλά το θετικό για μας είναι ότι παίζουμε στο γήπεδο μας όπου πάντα έχουμε καλύτερη απόδοση. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, υπάρχει πίεση, όμως είναι γεγονός ότι βλέπω στην καθημερινότητα μας περισσότερα χαμόγελα», δήλωσε ο τεχνικός των Ιώνων.

Ο Πανναξιακός έφτασε στην Αθήνα χωρίς κανένα πρόβλημα με τον Ζόραν Κόβαζιτς να σημειώνει : «Οι δύο ήττες που είχαμε γνωρίσει στην αρχή της νέας χρονιάς μας είχαν ρίξει στο… σκοτάδι, αλλά η νίκη με τον Ηρακλή Κηφισιάς έφερε ξανά τον… ήλιο στην ομάδα κι ελπίζω ότι με την ίδια διάθεση θα συνεχίσουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι: «Μπορεί οι Ίωνες να είναι στην τελευταία θέση, αλλά είναι μια ομάδα που παλεύει κάθε πόντο. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, αφού εμείς θέλουμε να κρατήσουμε την επαφή με την πρώτη τετράδα και οι Ίωνες να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή».


Σάββατο 25/1/2014
Ζηρινείου, 15.30, ΓΣΚ Ηρακλής - ΕΟ Σταυρούπολης, Μεταξά - Κολτσίδας
Χαλάστρας, 19.00, ΑΣ Μακεδόνες - Ολυμπιακός ΣΦΠ, Μπόμπορας - Δανιηλίδου
Ν. Ιωνίας, 19.00, ΑΣΠ Ίωνες - ΑΟΝ Πανναξιακός, Προκοπίου - Χλωρός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ