1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-01-2014 22:53

Επιστροφή στις νίκες για τους Μακεδόνες

Η πολύ καλή πορεία των Μακεδόνων Αξιού συνεχίζεται και το 2014 με την ομάδα των Κυμίνων να επικρατεί με 3-1  του ΟΠΕ Ρεθύμνου σε εξ αναβολής αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Έτσι μετά την ήττα από τα Βριλήσσια στον τελευταίο αγώνα του 2013, επέστρεψαν στις νίκες και βάζουν πλώρη για την 5η θέση, όπου υπάρχει ο Πανναξιακός.
Σε λίγο περισσότερα...

Ο ΟΠΕΡ πήρε το πρώτο σετ διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα. Το ίδιο πήρε να κάνει και στο δεύτερο σετ, όμως οι Μακεδόνες αντέδρασαν και στο τέλος ισοφάρισαν. Στο τρίτο σετ, η ομάδα του Ρεθύμνου ήταν μπροστά με 16-14, αλλά μια διαιτητική απόφαση για την οποία διαμαρτύρονται τους έβγαλε εκτός ρυθμού. Οι Μακεδόνες «έτρεξαν» επί μέρους σκορ 11-1 και έφτασαν στο 2-1 και λίγο αργότερα στο 3-1 αφού το τέταρτο σετ αποδείχθηκε τυπικής διαδικασίας. 

Ικανοποιημένος ο Μανώλης Σκουλικάρης είπε μετά το ματς: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί παίξανε καλά ένα ματς που είχε μεγάλη πίεση και πολύ άγχος. Μας βγήκε η δουλειά των διακοπών και δεν φάνηκε να έχουμε πρόβλημα από την απραξία. Συνεχίζουμε κοιτώντας το επόμενο ματς με στόχο τη σωτηρία. Είμαστε κοντά σε αυτό, αλλά δεν ξέρουμε τι αποτελέσματα μπορεί να έρθουν στον δεύτερο γύρο, καθώς κάποιες ομάδες ήδη έκαναν αλλαγές. Πρώτος μας στόχος είναι η σωτηρία, μετά η εξάδα στο πρωτάθλημα και… κρυφός στόχος το Κύπελλο».

«Με στεναχωρεί το γεγονός πως φεύγουμε με άδεια χέρια. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά το κρίσιμο ήταν που δεν κάναμε το 2-0 στα σετ. Ακόμα και στο τρίτο όμως, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο, αλλά μια απόφαση των διαιτητών μάς αποσυντόνισε και ασχοληθήκαμε περισσότερο από όσο έπρεπε Δεν θεωρώ πως μας επηρέασε η διακοπή. Αν είχαμε προηγηθεί με 2-0 θα είχε τελειώσει διαφορετικά το παιχνίδι. Στα πρώτα δυόμιση σετ παίξαμε καλό βόλεϊ, αλλά μετά πάθαμε μπλακ άουτ. Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ξέρουμε πού πάμε να παίξουμε και μετά έχουμε μια πεντάδα αγώνων που πρέπει να τα διαχειριστούμε διαφορετικά», δήλωσε ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος.

Τα σετ: 3-1 (22-25, 25-23, 25-17, 25-18)

*Στα στατιστικά θα είναι διαθέσιμα αύριο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ