1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2014 18:33

Ο Ηρακλής Κηφισιάς πλήγωσε τον Κόβαζιτς

Σπουδαία νίκη για τον Ηρακλή Κηφισιάς που επικράτησε με 3-2 του Πανναξιακού για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Με αυτή την νίκη η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη μπαίνει με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2014 και ευελπιστεί να αφήσει πίσω το κακό τους ξεκίνημα. Από την άλλη ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην επιστροφή του Ζόραν Κόβαζιτς στο Ζηρίνειο κάτι που απομακρύνει την ομάδα της Νάξου από την μάχη της τετράδας.

Η ομάδα της Κηφισιάς αν και αγωνίστηκε χωρίς τις Ντουμιτρέσκου (δεν είχε προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες), Γκουντιμένκο (κάταγμα κόπωσης) και έχασε εύκολα το πρώτο σετ, αντέδρασε άμεσα και με τον ενθουσιασμό των νεαρών κοριτσιών που χρησιμοποίησε ο Σπύρος Χουντουμάδης, προηγήθηκε εύκολα με 2-1 και έφτασε να είναι μπροστά με 8-5 στο δ’ σετ.

Σε εκείνο το σημείο ο Πανναξιακός απάντησε και πιέζοντας στο σερβίς έτρεξε ένα σερί 0-7 για να προηγηθεί με 8-12 και να ισοφαρίσει εξίσου εύκολα, όμως ενώ προηγήθηκε με 1-3 στο τάι μπρέικ ακολούθησε η καθίζηση.

Τα συνεχόμενα λάθη των φιλοξενούμενων έφεραν το σκορ στο 6-3, για να διαμορφωθεί λίγο αργότερα το 8-5 σε 11-5 και να πανηγυρίσει έτσι μια πολύ μεγάλη νίκη η ομάδα της Κηφισιάς.

«Τις τελευταίες ημέρες ήταν φανερό ότι είχε αλλάξει κάτι στην ομάδα και υπήρχε τρομερή διάθεση απ’ όλα τα κορίτσια. Από δω και πέρα θεωρώ ότι αλλάζει πρόσωπο και σίγουρα σ’ αυτό θα βοηθήσει και η προσθήκη των τριών ξένων αθλητριών που θα ενταχθούν άμεσα», δήλωσε ο Σπύρος Χουντουμάδης και συνέχισε: «Δουλέψαμε ακόμη περισσότερο στις διακοπές των εορτών, δεν τα παρατήσαμε και κάποια κορίτσια που τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουνε είχανε ενέργεια την οποία και τη μεταφέρανε μέσα στο γήπεδο».

Στην αντίπερα όχθη ο Ζόραν Κόβαζιτς δεν έδειξε να πέφτει από τα σύννεφα με την απόδοση της ομάδας του καθώς όπως είπε: «όλη την εβδομάδα ο ρυθμός της προπόνησης ήταν τέτοιος που έδειχνε ότι δεν είχαμε την αίσθηση της ευθύνης. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα και περιμένω την αντίδραση της ομάδας. Σήμερα παίξαμε χωρίς να έχουμε ρυθμό κι όσον αφορά την τακτική δεν είχαμε καθόλου αυτή την πειθαρχία που μας διέκρινε μέχρι τώρα, Όλα αυτά τα είχε ο αντίπαλος μας και του αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη. Είναι μια νεανική ομάδα που έδειξε πως πρέπει να παλεύεις μέσα στο γήπεδο»

 Διαιτητές: Πρέντζας-Χλωρός

Τα σετ: 3-2 (18-25, 25-17, 25-16, 13-25, 15-10)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Κουντουρά, Διώτη, Καπέλου, Βλαχάκη, Γκρέκα, Κορναράκη, Σάκκουλα –λ / Μολδοβανίδη, Λάβδα, 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβαζιτς): Τρίβουνιτς, Κωνσταντινίδου, Τσέσλιαρ, Ράντοβιτς, Καρπουζά, Εμμανουηλίδου, Κακουράτου –λ / Λαγουδάκη, Γκολφινοπούλου, Φάρκωνα

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ