1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2013 21:26

Βριλήσσια - ΑΕΚ για την πρωτιά και το αήττητο

To ντέρμπι κορυφής μεταξύ των Βριλησσίων (φωτό) και της ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α1 γυναικών. Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες και σήμερα παίζουν για το αήττητο και την πρωτιά. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει απουσίες. Ο τεχνικός των Βριλησσίων, Μανώλης Ρουμελιώτης με δηλώσεις του στο volleyball.gr είπε: 

«Είναι το πιο δύσκολο ματς που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, το περιμένουμε με ανυπομονησία και πιστεύουμε ότι είμαστε στην αγωνιστική κατάσταση που μας επιτρέπει να διεκδικούμε τη νίκη και να ελπίζουμε ότι αύριο θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν. Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, πιο ‘ψημένη’ σε τέτοιου είδους αγώνες και αυτό μπορεί να την βοηθήσει στον τομέα της συγκέντρωσης. Από εκεί και πέρα όμως, θεωρώ ότι τα Βριλήσσια διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο με ορισμένες εξίσου έμπειρες αθλήτριες και οι φιλοδοξίες μας είναι πολύ υψηλές».

Ο προπονητής της «Ένωσης», Απόστολος Οικονόμου, τονίζει ότι η νίκη θα κριθεί στο ποιος θα καταφέρει να καταστρέψει την υποδοχή του άλλου: «Για την ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος είναι η νίκη μέσα στα Βριλήσσια. Θα γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες με πλούσιο ταλέντο και το πρώτο στοίχημα είναι ποια ομάδα θα χαλάσει την υποδοχή της άλλης. Το δεύτερος στοίχημα είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε την τακτική μας στο παιχνίδι και στα τελειώματα των σετ να δείξουμε χαρακτήρα. Ξέρουμε ότι τα Βριλήσσια παίζουν στην έδρα τους και χρειάζονται περισσότερο τη νίκη, όμως, όταν κάνεις πρωταθλητισμό και λέγεσαι ΑΕΚ, πας σε κάθε έδρα για να πάρεις τους τρεις βαθμούς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ