1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-10-2013 15:40

Ειρήνη Κελεσίδου:«Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

Στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» μίλησε η Ειρήνη Κελεσίδου για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ. Η νεαρή λίμπερο του Παναθηναϊκού δήλωσε έτοιμη για το ντέρμπι, ενώ σχολίασε και τον αγώνα με τα Βριλήσσια. Το volleynews.gr σας παρούσιάζει τις δηλώσεις της : 

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Θα είναι ο πρώτος μας αγώνας στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα, έχει όμως κάποιες απουσίες. Εμείς είμαστε πλήρεις και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για την ήττα από τα Βριλήσσια : «Ήταν μια Πρεμιέρα. Σίγουρα υπήρχε ανυπομονησία και άγχος, όπως σε όλες τις ομάδες. Κάναμε λάθη νομίζω στο σέρβις λίγα περισσότερα, ωστόσο δε παίξαμε άσχημα. Γι’ αυτό και τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ενδεικτικό είναι το τρίτο σετ που το κοντράραμε περισσότερο από όλα τα άλλα.Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να έχουμε συνέχεια και συγκέντρωση στα επόμενα παιχνίδια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ