1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2013 20:03

Πρεμιερα με... Νίκιτς για τον ΟΠΕΡ

Με το δεξί μπήκε στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ο ΟΠΕ Ρεθύμνου νικώντας το Μαρκόπουλο στην Κρήτη με 3-1 σετ. Η ομάδα της Κρήτης βρέθηκε να χάνει 0-1 αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη, έχοντας πρωταγωνίστρια τη Σέρβα, Νίκιτς.
Η ομάδα των Μεσογείων, στερήθηκε των υπηρεσιών της Κάρλσον αλλά ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και πήρε το πρώτο σετ. Ωστόσο η συνέχεια ήταν εξαιρετική για τον ΟΠΕΡ, ο οποίος με 44 πόντους από τη Νίκιτς, που είχε 38/51 επ, 3 άσους, 3 μπλοκ(ανεπίσημη στατιστική, λόγω τεχνικού προβλήματος) έκανε την ανατροπή.

Η ομάδα του Χαχαγιόπουλου ξέφευγε στο σκορ με το Μαρκόπουλο να αντιστέκεται στο 4ο σετ. Από το 8-1 άρχισε να μειώνει και έφτασε στον πόντο (21-20), αλλά από κει και μετά έκανε συνεχόμενα λάθη τα οποία δεν συγχώρεσαν οι Κρητικές.

Τα σετ: 17-25, 25-20, 25-21, 25-21

ΟΠΕΡ (Χαγαγιόπουλος): Μπόνχεβα, Νίκιτς, Καλογριδάκη, Μαυρέα, Σαπαρέφσκα, Βασίλεβα, Σημαντηράκη –λ / Χατζάκη Ελ. –λ, Μανωλάκη, Κατερίνη
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ(Ορφανός): Σάντερς, Λιάγκη, Βαρουδάκη, Ψωμά, Γιαννέλου, Γεωργιάδη, Μεθενίτη –λ.
 

2 σχόλια

  • Comment Link kalxas Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 08:41 posted by kalxas

    Επειδή κάποιοι μας θεωρουν ανίδεους ή χαζους δεν σημαινει οτι πρεπει κ εσεις εκει στο volleynews να το ακολουθείτε.
    Για να βαλουμε λοιποον τα πραγματα σε μια σειρά για να παρει μια αθλήτρια 44 πόντους σε ενα ματς το οποίο ληγει 3-0 υπερ τις ομάδας της πρεπει να ειναι μεγάλο ρεκόρ ή παγκόσμια πρωτοτυπία καθως ΜΟΝΟ η Μοντάνο κ η Γκάμοβα το εχουν καταφερει μέχρι τώρα στα πρωταθληματα τα οποία αγωνίζονταν.

  • Comment Link kapis Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 19:02 posted by kapis

    ενα μεγαλο μπραβο στο μαρκοπουλο απο ενα αντιπαλο που με αυτη την ομαδα παλεψε τοσο πολυ...και παλι μπραβο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ