1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2019 02:27

Ο Carmello PIttera στην Αργυρούπολη!

Την επίσκεψη ενός ζωντανού θρύλου του Ιταλικού βόλεϊ, Carmello PIttera, δέχτηκε στο Α κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης, η ομάδα του ΑΟΝΑ. Ο διάσημος προπονητής συνοδευόμενος από την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας, Δήμητρα Λυκογιάννη, ειχε την ευκαιρία να διδάξει τεχνικές μεθόδους που έχουν στόχο την τεχνική κατάρτιση και βελτίωση των μικρών αθλητριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΝΑ για την επίσκεψη του Carmello PIttera:

«Ο Carmello PIttera στην Αργυρούπολη!! Μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά μας να φιλοξενήσουμε στο Α κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης μια μεγάλη μορφή του παγκόσμιου βόλεϊ.

Ο Παγκοσμίου φήμης Ιταλός προπονητής, ο οποίος οδήγησε την εθνική αντρών Ιταλίας στον τελικό του παγκοσμίου το 1978, ξεκινώντας έτσι μία τεράστια πορεία και ανάπτυξη το ιταλικό βόλεϊ.

Για πολλά χρόνια προπονητής της εθνικής Ιταλίας και ομάδων στην Α1 αντρών και γυναικών. Εχει ηγηθεί της εθνικής Αιγύπτου και του Qatar και έχει λάβει μέρος σε 4 Ολυμπιακούς αγώνες με εθνικές ομάδες. Διδάκτωρ καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Ρώμης στο τμήμα φυσικής αγωγής. Οι μέθοδοί του και οι έρευνές του είναι γνωστές για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών.

Σε αυτό το πλαίσιο, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Ελλάδα και με την φιλία που τον συνδέει με την Δήμητρα Λυκογιάννη, έγινε προπόνηση επίδειξης νέων τεχνικών μεθόδων που στόχο έχουν την τεχνική κατάρτιση και βελτίωση. Ευχαριστούμε πολύ τον coach Carmello PIttera και την Δήμητρα Λυκογιάννη για αυτή την δυνατότητα που προσφέρουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μας»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ