1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2018 12:55

Έκοψε την πίτα της η Θέτιδα Βούλας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Θέτιδας Βούλας στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Βούλας παρουσία των ακαδημιών του συλλόγου, του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, γονέων, χορηγών και της δημοτικής Αρχής.

To… σέρβις της γιορτής έδωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου κος Τάσος Τριανταφύλλου, ενώ τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Στην εκδήλωση μας, έδωσαν το παρών και μας τίμησαν, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης κύριος Νικόλαος Βάσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κύριος Βασίλης Παπαμιχαήλ, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Δώρα Τριάντη, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Μίμα Νικηφοράκη, τα μέλη του ΟΑΠΠΑ Λυδία Αργυροπούλου, Βασιλική Σφήκα, Θόδωρος Παπαργυρίου, Εμμανουήλ Βαρδαβάς, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Αγαλιώτης και Δημήτρης Κιούκης.

Η πίτα ήταν προσφορά του χορηγού  CAKE και του κου Χριστόφορου Μαυρόπουλου.

Μάλιστα στο dελτίο Τύπου η Θέτιδα λέει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όσους συνεβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης:

«Επίσης ευχαριστούμε τους προπονητές μας, Τάσο Τεντζέρη, Δήμητρα Λυκογιάννη, Θανάση Θανέλλα, Σωτήρη Αντωνίου, Δημήτρη Στάθη, Δημήτρη Γκίκα, Ρούλα Πραγκαλούδη και τον γυμναστή των ακαδημιών μας κύριο Χρήστο Βαρατάση για την όλη προσφορά τους στο πλάνο, την σωστή εκμάθηση του αθλήματος, αλλά και στην ανάδειξη αθλητριών που στο μέλλον ευελπιστούμε να πλαισιώσουν την γυναικεία μας ομάδα.Ακόμη ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Κλινική Κασταλία, Mesogeios, MY GYM, ΑΦΟΙ Στεργίου, Physio Team ΙΑΣΩ General, Fabrica, CAKE, FF Group, Meat The Butcher, τον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο, όπως και όλους τους γονείς που προσφέρουν στον σύλλογο μας ως εθελοντές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο για την παραχώρηση της αίθουσας όσο και για την συνεργασία μας γενικότερα την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Βούλας κυρία Μαρία Κασκαντάμη

.Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στην γραμματέα του συλλόγου κα Δήμητρα Τσουβάλα , η οποία βρίσκεται στο Κλειστό καθημερινά, σχεδόν όλο τον χρόνο και είναι ο στυλοβάτης όλων μας.Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που είναι πάντοτε στο πλευρό μας και στηρίζει κάθε μας προσπάθεια.»

Διαβάστηκε 442 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Πρέβεζα και Άρης στον τελικό του τουρνουά του Φ.Γ.Σ.
    Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα θα βρεθούν ο διοργανωτής Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, και ο Άρης Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες απέναντι σε Α.Ο Λαμίας και Απόλλων Καλαμάτας που πέτυχαν αντίστοιχα.
  • Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τη νίκη, ο Άθλος Ορεστιάδας το φλουρί
    Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.Παρόντες μεταξύ άλλων, ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και αρκετοί βουλευτές του νομού Έβρου.
  • Ο Γιώργος Μπακοδήμος στον πάγκο της ΑΕΚ για το παιχνίδι με το Αιγάλεω
    Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Τετάρτη η ΑΕΚ, μετά την παραίτηση του Μανώλη Αποστολογιωργάκη.
  • Δύο όμιλοι 27 ομάδων στην Α2 ανδρών με προοπτική μείωσης στις 25 (pdf)
    Η ομαλότητα επανέρχεται στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών και μετά από διάστημα επτά ετών όπου φτάσαμε μέχρι και 40 ομάδες στην κατηγορία, επανερχόμαστε και πάλι στους δύο ομίλους που με βάση τις ανάγκες, τη δυναμική του αθλήματος αλλά και τον ανταγωνισμό είναι το πλέον λογικό σενάριο. Σύμφωνα με την γενική προκήρυξη της  ΕΟΠΕ για τη σεζόν 2019-20 θα έχουμε δύο ομίλους στην Α2 ανδρών με τη συμμετοχή συνολικά 27 ομάδων, δηλαδή, δύο λιγότερες ομάδες και ένα όμιλο λιγότερο από τη σεζόν 2018-19.
  • Και εγένετο η Pre League ανδρών, με 11 ομάδες πάλι η Volley League (pdf)
    Το πείραμα της Pre League γυναικών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε αυτό συντέλεσε ο έντονος ανταγνωισμός μεταξύ του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με τους δύο πρώτους συλλόγους να ανεβαίνουν στην Volley League γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ