1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-03-2014 19:47

Παπαγεωργίου: «Το πρωτάθλημα θα μείνει στο τέλος» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Λίγες ώρες μετά την έλευση του Μανώλη Ρουμελιώτη στον πάγκο της ΑΕΚ, η Φένια Παπαγεωργίου μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την επόμενη μέρα, αλλά και τα όσα πέρασε το τμήμα μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο και την ήττα από τον Ολυμπιακό. Η έφορος του γυναικείου βόλεϊ πάντως έστειλε το μήνυμα σε όλους τονίζοντας ότι πλέον μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και όλοι πρέπει να πορευτούν με αυτό στο μυαλό τους.

«Το πρωτάθλημα ήταν από την αρχή ο στόχος μας, μαζί με το κύπελλο, αλλά μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δυστυχώς χάσαμε τον έναν στόχο. Πλέον στοχεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο εγώ το θεωρώ και μεγαλύτερη διοργάνωση, διοργάνωση πιο σημαντική, είναι κάτι που θα μείνει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μας μένουν δύο μήνες, λιγότερο μάλλον, ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά το γεγονός ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, είμαστε αήττητοι, έχοντας μπροστά μας αγώνες πολύ δύσκολους και πρέπει να κατακτήσουμε την πρώτη θέση ώστε να έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Γιατί μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι με τον κόσμο της που γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα, είναι πολλή σκληρή η έδρα της».

Η Παπαγεωργίου μίλησε και για την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας μετά την παραίτηση Οικονόμου, όμως ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ πλέον κοιτάει την επόμενη μέρα.

«Θα σας διαβεβαιώσω και εγώ προσωπικά και όλες οι κοπέλες, η αποχώρηση του Αποστόλη ήταν μια αρκετά συγκινητική στιγμή. Μετά από 2.5 χρόνια αποχώρησε από την ομάδα και μάλιστα συνοδευόμενος από το άσχημο αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως ότι έτσι είναι ο πρωταθλητισμός, είναι στιγμές που είτε σε κάνουν να απογειώνεσαι και να πετάς στα ουράνια, ή σε φέρνουν σε άσχημη θέση. Δεν έχουμε χρόνο να το σκεφτόμαστε παραπάνω. Εγώ προσωπικά έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή και σαν φίλο. Δυστυχώς όμως πρέπει να πάμε στην επόμενη μέρα. Αυτό κάναμε άμεσα. Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό προχωρώντας στην απόκτηση του Μανώλη του Ρουμελιώτη. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά όλων, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας από την ήττα από τον Ολυμπιακό και να διασφαλίσουμε ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τους επόμενους αγώνες».

Πηγή: enwsi.gr
Διαβάστηκε 724 φορές

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link lacos21 Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 18:56 posted by lacos21

    στο kitrinomavri-epelasi.blogspot σε αρθρο με τιτλο ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ…ΚΑΙ Η ΚΟΥΠΑ ΔΩΡΟ! αναφερεται πως οι δηλωσεις του παπαδημητριου οταν οι παικτριες ηταν απαραδεκτες δεν ισχυουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ