1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
26-02-2014 20:07

Οικονόμου: «Έτοιμοι για την πρόκριση»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πανέτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει αύριο στις 19:00 τον Ολυμπιακό στο κλειστό "Μ. Μερκούρη" στου Ρέντη.

Ο προπονητής, Αποστόλης Οικονόμου αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση σχολίασε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook:

Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ, απέναντι σε δύο ισάξιες ομάδες. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και την πρόκριση. Σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις δεν υπάρχουν προγνωστικά, ούτε παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η έδρα. Τα νοκ άουτ παιχνίδια κρίνονται στο πόσο είναι καλά προετοιμασμένη η κάθε ομάδα και έχει την ψυχολογία να είναι πιστή στο τακτικό της πλάνο. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ και θέλουμε να δείξουμε και στο γήπεδο τις πραγματικές μας δυνατότητες. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το αυριανό ματς. Ο αγώνας πρωταθλήματος που ακολουθεί είναι διαφορετικός και θα ασχοληθούμε με αυτό όταν έρθει η ώρα. Τώρα αυτό που προέχει είναι το αυριανό ματς και είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για την πρόκριση. 
Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με όλες τις αθλήτριες να δηλώνουν έτοιμες για να βοηθήσουν την ομάδα στην αυριανή αναμέτρηση.

Διαβάστηκε 444 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ