1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-12-2013 00:09

Οικονόμου: «Θα δούμε μεγάλα πράγματα από αυτή την ομάδα (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ευχαριστημένος για την υπερπροσπάθεια των αθλητριών του εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου μιλώντας στο volleynews.gr μετά τη νίκη επί των Βριλησσίων. Ακόμα ζήτησε υπομονή για να δούμε την ομάδα «να κάνει μεγάλα πράγματα»
«Θέλουμε με τη σημερινή μας εμφάνιση να αποτιμήσουμε φόρο τιμής στον Θέμη που χάθηκε άδικα και έχει δώσει την ψυχή του για την ΑΕΚ και θέλαμε με αυτή μας την εμφάνιση να είναι περήφανος ο κόσμος μας. Μπορεί να χάναμε στο τάι μπρέικ αλλά νομίζω ότι όσοι ήρθαν εδώ είναι περήφανοι για αυτήν μας την εμφάνιση γιατί κάναμε κατάθεση ψυχής θεωρώ.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω  τον φυσιοθεραπευτή μας και για την γρήγορη αποκατάσταση των ξένων και για τη βοήθειά του γενικότερα.

Αυτοί οι αγώνες είναι ματς προσωπικότητας. Αυτή τη στιγμή τα Βριλήσσια είναι πιο έτοιμα από την ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Επιβάλαμε το παιχνίδι μας στα σετ που πήραμε, αλλά για να κερδίσεις στο τάι μπρέικ θέλει προσωπικότητα και ψυχή.

Θέλω εμπιστοσύνη και στήριξη στην ομάδα. Η ομάδα ακόμα είναι στο 50%. Θα δουμε μεγάλα πράγματα από αυτή την ομάδα. Το σημαντικό είναι να είμαστε καλά τον Απρίλιο».
Διαβάστηκε 1353 φορές

Media

7 σχόλια

  • Comment Link Volley Fan Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 18:49 posted by Volley Fan

    Δεν θαβω καποια αθλητρια απλα καταθετω την γνωμη μου.. Και με ποια πιστευεις οτι εχω προβλημα?? Με την παπαφωτιου ή την ρογκα?? Δεν καταλαβα απο το σχολιο σου. Παντως αντικειμενικα η ρογκα καθ'ολη τη διαρκεια του φετινου πρωταθληματος εχει πολυ χαμηλα ποσοστα. Και η παπαφωτιου ειχε τουλαχιστον δυο free balls και αντι να παιξει πρωτο χρονο η με μονο μπλοκ απο τα ακρα επαιξε με την ιβανοβα στα δυο μετρα με στημενο διπλο μπλοκ. Αυτο το καταθετω σαν παραδειγμα. Γενικα δεν παιζει πολυ καλα.. Καμια σχεση με κουτουξιδου, χατζηνικου τις κορυφαιες δηλαδη.. Ακομα και συγκριτικα με την χριστοδουλου ειναι επιπεδα πιο κατω. Και για να μν λες εμενα μου αρεσει πολυ η παπαφωτιου απλα πιστευω οτι θελει ακομα δουλεια. Οσο για την κρουκ κρατησε καταπληκτικα την υποδοχη ομως ηταν τραγικη στην επιθεση. Και εκει εντοπιζεται το τεραστιο προβλημα. Στην υποδοχη. Και ειναι και λογικο να μην παιζει πολυ καλα η παπαφωτιου αφου με τετοια υποδοχη δουλεια δν γινεται. Εγω παντως θελω να παρει η αεκ νταμπλ, αλλα αν δεν γινει δουλεια χλωμο το βλεπω

  • Comment Link mavri thiela Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 14:29 posted by mavri thiela

    # volley fan μάλλον θα εισαι απο αυτούς που θάβουν την αθλητρια ακομα κ μεσα απο τα επίσημα σιτε μας. Η εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι μαλλον δεν σου εχει κάτσει!!!Εαν ομως διαβασεις, μαθεις κ δεις τι γινεται θα καταλαβεις οτι η αθλητρια επαιζε σοβαρά τραυματισμένη!!!
    Για την Τοτσίδου μαλλον εχεις ξεχασει προερχεται απο σοβαρο τραυματισμο κ ειναι λογικο ακομα να μην μπορει να ειναι ετοιμη...
    Οσο για την Κρουκ που μας λες οτι ειναι καλη υποδοχεας ανοιξε λιγο τα ματια σου κ δεν απλα οτι για ενα ακομα παιχνιδι ΔΕΝ επαιξε!!!

  • Comment Link Volley Fan Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 10:46 posted by Volley Fan

    Φερναντες μακραν η κορυφαια για την ΑΕΚ. Η Γιακουμη θα επρεπε να γινει αρχηγος και οχι η αχαρη παπαφωτιου, η οποια δυσκολευεται παρα πολυ να παιξει ποιοτικο πρωτο χρονο... Η ρογκα τραγικη.. Τα ποσοστα μιλαν απο μονα τους.. Η τοτσιδου παλι ειχε καλο σερβις αλλα θελει δουλεια υποδοχη και επιθεση. Η γιοσοβιτς στα ιδια επιπεδα με την κις(αν δουμε τα φετινα ποσοστα τους το καταλαβαινουμε). Οσο για την καβαθα ειναι εξαιρετικη αλλα με γιακουμη και φερναντεζ φανταζει αχρειαστη... Κρουκ πολυ καλη υποδοχεας αλλα τα ποσοστα στην επιθεση πολυ χαμηλα.. Το μεγαλυτερο λοιπον προβλημα ειναι υποδοχη και πασσα.(Κατα την ταπεινη δικη μου γνωμη)

  • Comment Link Volleyfan Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 20:56 posted by Volleyfan

    Εκ παραδρομης ξεχασα την καββαθα, ισχυουν τα ιδια. Με τον εος μολις μπηκε αλλαξε το ματς.

  • Comment Link Volleyfan Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 20:54 posted by Volleyfan

    Στο τεταρτο σετ φιλε με λαδενη κ τοτσιδου εκανε τους καλυτερους ποντους. Η γιακουμη οπως λες εξαιρετικη κ εμφατικα στα δυσκολα σημεια. Πρεπει να παιξουν τα ελληνακια. Ας δοκιμασει και με δυο πασες, αθηνα και πασσια. Μην περιμενουμε μονο τι θα βγαλει ο ηρακλης της κηφισιας και ο ηρακλης της θεσσαλονικης για να τις βρουμε ετοιμες. Η τοτσιδου ειναι παιχταρα και αξιζει να ξεκινα. Λαδενη πασσια μικρες, με δουλεια θα φτιαξουμε παρακαταθηκη. Τελος χανταβα τουριαφ οικονομιδου καλες, μονοτονη η πασα. Ωραιο ματς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ