1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-11-2013 22:57

Οικονόμου: «Δεν ήμασταν όπως έπρεπε, το μυαλό μας στα Βριλήσσια» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μιλώντας στην κάμρα του Volleynews.gr, ο προπονητής της ΑΕΚ Απόστολος Οικονόμου, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν αυτή που έπρεπε απέναντι στην Σταυρούπολη και εξήγησε τους λόγους.
«Σήμερα ήρθε το 3-0 αλλά η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Είναι λογικό. Μπήκαν δύο νέες αθλήτριες μέσα στην εξάδα. Η ομάδα δεν φτιάχνεται αυτόματα. Θέλει χρόνο. Είμαι ικανοποιημένος γιατί η ομάδα ήταν πλήρης για πρώτη φορά. Αυτό θα φανεί στην πορεία πόσο σημαντικό είναι.

Στο δύο πρώτα σετ δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πρόβλημα και στο σερβις και στην υποδοχή μας. Στο τρίτο σετ κάποια πράγματα βελτιώθηκαν. Το μυαλό μας μπορεί να ήταν και στην επόμενη Κυριακή και το ματς απέναντι στα Βριλήσσια.  Για αυτά τα ματς έχει φτιαχτεί η ομάδα και τα περιμένουμε.

Θα δουλέψουμε στα λάθη μας και θα πάμε σε αυτό το ματς προετοιμασμένοι. Παίζουμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι ισοδύναμες οι ομάδες αλλά η ΑΕΚ κάθε φορά πηγαίνει για να κερδίσει.

Ακόμα δεν έχουμε παίξει στο όριο. Μέχρι τώρα υπήρχαν οι απουσίες, αλλά πλέον σιγά σιγά τελειώνουν οι δικαιολογίες και πρέπει η ΑΕΚ και παίξει αυτό που μπορεί». 

Φιορέλα Μάλο
Διαβάστηκε 851 φορές

Media

2 σχόλια

  • Comment Link byzantinos Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 14:49 posted by byzantinos

    ο οικονομου απο τρην αρχη ολο βλεπει τι φταιει αλλα προοδος δεν υπαρχει και απο παιχνιδι σε παιχνιδι παμε χειροτερα..τι να θυμηθω με ηρακλη θεσ/κης,με μακεδονες,με παο,με σταυρουπολη...ολο και μια δικαιολογια..τελικα μηπως πρεπει να πεσει η πρωτη ηττα για να δουμε τι πραγματικα φταει;αποστολη λες να εχουμε τα περσινα και χειροτερα;

  • Comment Link Volei Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 22:16 posted by Volei

    Δεν παιζουμε καλα. Μονο σια κ καββαθα αποψε. Οι κοπελες της σταυρουπολης, ολες ελληνιδες, παιζανε καλυτερα. Φαντασου να μην ειχαμε κ ξενες. Γιατι δεν επιμενει σε λαδενη και ιβανοβα? δεν κανουμε προοδο. Τη σια γιατι δεν την εχουν εθνικη? αυτη και η κοσμα δεν ειναι οι πιο καλες?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ