1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-10-2013 16:53

Παπαδημητρίου: «Να σταματήσουμε τον αθλητισμό;»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο Κώστας Παπαδημητρίου σχολίασε στην «Ώρα των Σπορ» το θέμα που έχει προκύψει με την μη καταλληλότητα των γηπέδων που οδήγησε στην αναβολή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών
Η ΑΕΚ είχε σχεδόν ολοκληρώσει την προετοιμασία της εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αναβολή των δυο πρώτων αγωνιστικών ωστόσο άφησε την «Ένωση» στον …αέρα όπως και όλες τις υπόλοιπες ομάδες που περίμεναν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις της.

Η ΕΟΠΕ αποφάσισε να αναβάλει την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς έχει προκύψει θέμα με την καταλληλότητα των γηπέδων με την Περιφέρεια να μην χορηγεί άδεια τέλεσης αγώνων σε γυμναστήρια που μέχρι πρότινος είχαν φιλοξενήσει και ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Ο εκ των υπευθύνων της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Κώστας Παπαδημητρίου μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» επιρρίπτοντας ευθύνες στην Πολιτεία:

«Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα πρόβλημα και τα σωματεία πρέπει να το αντιμετωπίσουν ενωμένα. Η ΕΟΠΕ σωστά αποφάσισε την αναβολή καθώς δεν θα μπορούσε οι μισές αναμετρήσεις να γίνουν κανονικά και οι άλλες όχι. Πρέπει η Πολιτεία να δώσει λύση στο πρόβλημα και να αναλάβει τις ευθύνες της. Στα ίδια γήπεδα που δεν παίρνουν άδεια προπονούνται οι ομάδες. Στα ίδια γήπεδα αγωνίζονται οι Κορασίδες. Τι να κάνουμε δηλαδή να σταματήσουμε τον αθλητισμό; Η Περιφέρεια ξαφνικά δεν δίνει άδειες σε γήπεδα που λειτουργούν τόσα χρόνια. Και πως μπορεί δηλαδή ένα γυμναστήριο που λειτουργεί τόσα χρόνια και είναι χτισμένο με συγκεκριμένες προδιαγραφές να πάρει τώρα άδεια. Να τα γκρεμίσουμε και να τα χτίσουμε από την αρχή; Μέχρι πέρυσι λειτουργούσαν κανονικά και διεξάγονταν και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το θέμα αφορά την Πολιτεία», ήταν το σχόλιο του.

Πηγή: aekarena.gr
Διαβάστηκε 692 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ