1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2013 11:14

Η ΑΕΚ «φιλοξενείται» στα Γιάννενα από τον ΑΓΣΙ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μεγάλο φιλικό παιχνίδι γυναικών την Κυριακή 22/9/2013 στα Γιάννενα όπου αναμετρώνται στο ΕΑΝΚΙ στις 19:00 Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων και ΑΕΚ για ένα και μόνο σκοπό.



Να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να στηρίξουν το  Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων ''Νεομάρτυς Γεώργιος''.

Για το σκοπό αυτό το γραφείο τύπου του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Την  Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου  και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΝΚΙ θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι βόλεϊ γυναικών φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων ΑΓΣΙ - ΑΕΚ.

Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε για ακόμη μια φορά  το κοινωνικό μας πρόσωπο στηρίζοντας μέσω του αθλητισμού την προσπάθεια του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων ''Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ''  που παρέχει στα άτομα που περιθάλπει υγιεινή στέγη και διατροφή, κατάλληλο ρουχισμό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία και με την εφαρμογή διαφόρων ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιδιώκει την ψυχική τόνωση και την κοινωνική αποκατάσταση των περιθαλπόμενων.

Θέλοντας και εμείς να αγκαλιάσουμε το δύσκολο έργο του ιδρύματος ζητούμε τη στήριξη όλων σας απλά με τη συμμετοχή σας στον αγώνα. Εάν πιστεύετε κι εσείς ότι αυτή η προσπάθεια είναι προσπάθεια όλων μας.

Ας είμαστε όλοι μαζί σε ένα διαρκή αγώνα για τη συντήρηση του  ΘΧΠ ''Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ'' της περιοχής μας.

Καλούμε λοιπόν όλους σας να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να συμβάλλεται, ο καθένας με τον τρόπο του.

Τα εισιτήρια του αγώνα κυκλοφόρησαν ήδη με τη τιμή τους να ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ στη προπώληση και 10 ευρώ την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα δοθεί στη δημοσιότητα τις προσεχείς ημέρες. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το κλειστό ΕΑΝΚΙ.

Πληροφορίες: 6947775296

Με εκτίμηση

Το ΔΣ».

Διαβάστηκε 878 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ