1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2013 13:23

Τελειώνει της Μλαντένοβιτς στην ΑΕΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σήμερα αναμένεται να τελειώσει για την ΑΕΚ η υπόθεση της Γέλενα Μλαντένοβιτς.


Η 30χρονη διαγώνιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και περιμένει τα αποτελέσματα εξετάσεων, με την ΑΕΚ να της έχει δώσει συγκεκριμένη διορία να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσει σε αλλαγή ξένης, με την Ουκρανή Αντονίνα Κριβομπόγκοβα να έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ενωσης κι απλώς να αναμένει την οριστικοποίησή της.

Πάντως, χθες ο Απόστολος Οικονόμου είδε τη Μαρίσα Φερνάντες να επιστρέφει στην Ελλάδα και να ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

πηγή: Goal News, sentragoal.gr

Διαβάστηκε 1332 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link catcardu Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 23:19 posted by catcardu

    Tην δευτέρα τελικά τελειώνει...αλλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί υπερτιμάτε τόσο την ουκρουνή.από αυτά ου είδαμε στην ελλάδα δεν έδειξε να είναι καλύτερη από την γιόσοβιτς.Στην Τουρκία η Γιόσοβιτς είχε καλύτερα στατιστικά ενώ στο Μαρκόπουλο πολλές φορές γύριζαν την Τσίμα στην διαγώνιο και έστελναν την Αντονίνα στον πάγκο.Ξένη διαγώνια αναπληρωματική δεν το συναντάς εύκολα και πίσω από την Τσίμα που τότε ήταν χειρότερη από τώρα.Όταν ήρθε ο Λυκούδης την έδιωξε αμέσως.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ