1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2013 14:04

Μια νίκη και μία ήττα για τις «πράσινες» κορασίδες

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με μεγάλη ευκολία η πρώτη ομάδα των κορασίδων του Παναθηναϊκός ΑΟ επικράτησαν του Καρέα με 3-0 σετ.
Η ομάδα των «πρασίνων» δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σετ αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Η προπονήτρια του Τριφυλλιού, Αγγελική Γεωργοπούλου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλες τις παίκτριες καθώς το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μία δυνατή προπόνηση.
 
Τα σετ: 25- 8, 25- 4, 25-08.
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ (Γεωργοπούλου): Κασδοβασίλη, Γεωργακοπούλου, Ζρκαδούλα, Κεφάλα Ελ., Αποστολάκη, Κουμούτσου(λ), Γεωργίου, Μπλέκα, Αβραμίδη, Κυριακίδου, Κεφάλα Ε., Κομβόκη, Αγγελή, Σέρτου.
 
 
Η δεύτερη ομάδα κορασίδων του Τριφυλλιού ηττήθηκε από την ομάδα του Ηλυσιακού με 1-3 αν και πάλεψαν όλα τα σετ. Οι «πράσινες» έχασαν το πρώτο σετ αλλά δείχνοντας καλό πρόσωπο κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο αλλά μετά οι φιλοξενούμενες δείχνοντας μεγαλύτερη προσήλωση και με λιγότερα λάθη κατέκτησαν τα άλλα δύο σετ. Η προπονήτρια των «πρασίνων» Αγγελική Γεωργοπούλου έβγαλε σημαντικά συμπεράσματα για τα κορίτσια που είναι έτοιμα να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στο μέλλον.
 
Τα σετ: 15- 25, 25-18, 17- 25, 15- 25
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ: Σιούλη, Σπυριδιώτη, Απέργη, Στεπανιά, Ρουσάκη, Κόντου, Σκύλαρη(λ), Ζαπαντιώτη, Τζαφέρη, Γκριτζέλη, Λαπάκοβα, Σωτηρίου.
 
 
Διαβάστηκε 918 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ