1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-09-2013 22:44

«Τιμή μου που αγωνίζομαι στον ΠΑΟ μετά από εκείνη» (videos)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)

Στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» μίλησαν οι Ρούξι Ντουμιτρέσκου και Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Η Ρούξι, η οποία πλέον θα αγωνίζεται στο Ηρακλή Κηφισιάς, δήλωσε για τη νεαρή διάδοχο της : «Είμαι υπερήφανη που κατά κάποιο τρόπο έδωσα τη σκυτάλη μου στην Ανθή, και ας ήρθε στην ομάδα ένα χρόνο αφού είχα σταματήσει το βόλεϊ. Είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ. Εύχομαι στην Ανθή, τα καλύτερα μα πάνω από όλα να έχει την υγεία της. Γερά μυαλά και νομίζω ότι στον Παναθηναϊκό θα ζήσει συγκλονιστικές στιγμές που θα της μείνουν αξέχαστες».

Με τη σειρά της η Ανθή, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προκάτοχο : «Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι δίπλα της και που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό μετά από εκείνη. Ήταν ένα από τα μεγάλα αστέρια του βόλεϊ και ακόμη είναι. Νιώθω πολύ χαρούμενη που την γνωρίζω και από κοντά. Της εύχομαι καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα στον Ηρακλή. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ και στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να πάρω τη θέση της στην ομάδα, που είναι ξεχωριστή. Αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Διαβάστηκε 844 φορές

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ