1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2014 15:35

«Ο κόσμος ήταν ο 7ος παίχτης»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Στον NovaΣΠΟΡ FM μίλησαν οι Σοφία Κοσμά και Στέλλα Χριστοδούλου λίγες μέρες μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Οι δύο αθλήτριες του Ολυμπιακού μίλησαν για την βοήθεια του κόσμου, την σειρά με την ΑΕΚ καθώς και το μέλλον τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της «ερυθρόλευκης» ομάδας: «Σε δέκα μέρες περίπου θα ξεκινήσουμε πιο χαλαρή αποκατάσταση με τον ΟΣΦΠ, λόγω και της συμμετοχής μας στο διεθνές τουρνουά. Ενώ άλλες παίκτριες έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος και τον δρόμο ως τον τίτλο: «Δεν ήταν εύκολο, το επίπεδο ήταν καλύτερο από πέρσι, οι ομάδες ήταν αρκετά βελτιωμένες. Προς το τέλος ο δρόμος ήταν δύσκολος γιατί χάσαμε το πλεονέκτημα, χάσαμε και το πρώτο παιχνίδι στην Φιλαδέλφεια, όμως, το γυρίσαμε».

Για τη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ, αλλά και για τη στήριξη του κόσμου: «Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, ήταν ένας άξιος αντίπαλος, οι αγώνες ήταν πολύ καλοί και η αξία της νίκης μας είναι τόσο μεγάλη εξ αιτίας της πολύ καλής ομάδας της ΑΕΚ. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο κόσμος, ο οποίος ήταν αρκετός. Πραγματικά είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τόσο κόσμο, μας βοήθησαν πολύ».

Για το αν θα ανανεώσει με την «ερυθρόλευκη» ομάδα (Σοφία Κοσμά): «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για ανανέωση, καθώς πριν λίγες ημέρες ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας. Σε λίγες μέρες, όμως, θα υπάρχουν εξελίξεις».

Για το κατά πόσο η κρίση έχει επηρεάσει το βόλεϊ: «Η κρίση έχει χτυπήσει το πρωτάθλημα, οι εποχές έχουν αλλάξει, τα έσοδα στο βόλεϊ έχουν μειωθεί, όμως, ευτυχώς που είμαστε στον Ολυμπιακό και μπορούμε και ζούμε μόνο από το βόλεϊ. Ακούμε από άλλα κορίτσια που αγωνίζονται χωρίς αμοιβή, κάτι που είναι πραγματικά λυπηρό».

Από εκεί και πέρα, η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε για τον πώς ένιωσε που αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του Κυπέλλου: «Ήταν πολύ ωραία που βγήκα MVP, αλλά η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και χαίρομαι πολύ που πήραμε το νταμπλ. Βεβαία και προσωπικά είμαι χαρούμενη καθώς χρόνια είχε να αναδειχτεί MVP μία παίκτρια στη θέση μου (σ.σ. πασαδόρος), καθώς είναι μια δύσκολη θέση που θέλει κρύο αίμα και καθαρό μυαλό».

Τέλος, για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τόνισαν: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στους "8" στην Ευρώπη στο "χρυσό" σετ. Στην Πολωνία, όμως, θεωρούμε πως ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες ικανότητες, ώστε να πάει ψηλότερα στην Ευρώπη».
Διαβάστηκε 336 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ