1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-04-2014 00:13

Λέει «αντίο» για να γίνει μητέρα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά την Κάταλιν Κις, τέλος στην καριέρα της βάζει και η Μικαέλα Μονζόνι που όπως κάθε γυναίκα έχει όνειρο να γίνει μητέρα. Ωστόσο τονίζει ότι νιώθει δικαιωμένη που επέλεξε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για την τελευταία της σεζόν στο βόλεϊ.
«Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό το πρωτάθλημα, γιατί είναι και το τελευταίο μου αφού έχουμε αποφασίσει να σταματήσω το βόλεϊ και να δημιουργήσουμε οικογένεια», δήλωσε η πανύψηλη Τσέχα κεντρική που έλαμπε από χαρά.

«Είναι το ιδανικό φινάλε μιας πολύ δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς. Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τέλος. Το σίγουρο είναι ότι κατακτήσαμε δίκαια το νταμπλ», είπε και συμπλήρωσε: «ήξερα ότι ερχόμουν σε μια ομάδα που είχε πάρει το πρωτάθλημα, ήθελε να παραμείνει στην κορυφή και τα καταφέραμε. Για μένα η μετάβαση από το Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή, αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου. Τώρα κατάλαβα γιατί όλοι οι αθλητές που έρχονται λατρεύουν την Ελλάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κλαμπ, στον κόσμο, στο προπονητικό τιμ και στις συναθλήτριες μου για όλα όσα ζήσαμε μαζί φέτος».
Διαβάστηκε 1066 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link kos Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 06:49 posted by kos

    Μάλλον εσύ πας για λουκέτο, κοκκινοσκουφίτσα....Τράβα στο ΙΑΣΩ να βρεις καμμιά παίκτρια..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ