1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-03-2014 20:52

Νικολάκης: "Θεία Δίκη"

Αξιολογείστε το άρθρο
(5 votes)
Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Γιάννης Νικολάκης, μιλώνστας στο volleynews.gr στάθηκε στις ανατροπές που σημείωσε η ομάδα του.
«Είναι μια μεγάλη νίκη των κοριτσίων του Ολυμπιακού, γιατί πράγματι μέσα σε έξι μέρες κερδίσαμε δύο φορές την ΑΕΚ, σε διαφορετικούς βέβαια στόχους (για το Κύπελλο και σήμερα το πρωτάθλημα). Δεν σας κρύβω ότι αυτό το παιχνίδι είχε περισσότερο άγχος γιατί ήταν μία επανάληψη, καλώς ή κακώς από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Μόλις ακούστηκε η επανάληψη υπήρχε στεναχώρια από τις αθλήτριες γιατί οι παίχτριες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δεν φταίγανε σε τίποτα. Από κει και πέρα το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο σημεία. Η ψυχή των κοριτσιών και από κει και πέρα το ρίσκο. Ρισκάραμε σε κάποια σημεία του αγώνα στο σερβίς. Νομίζω αυτές οι ανατροπές του πρώτου και του τρίτου σετ είναι όλα τα λεφτά. Ήταν θέλημα Θεού αυτή η νίκη».
 
Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πάρα πολύ νωρίς. Φέτος οι κληρώσεις για τον Ολυμπιακό δεν είναι ευνοϊκές. Κληρωθήκαμε με τις τρείς καλύτερες ομάδες Βριλήσσια, ΑΕΚ και τώρα τον Παναθηναϊκό. Βήμα-βήμα με σεμνότητα γιατί αυτές οι ομάδες είναι πάνω κάτω ισοδύναμες».
Διαβάστηκε 574 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ