1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-02-2014 12:15

Μανωλίνα Κωνσταντίνου:«Δώσαμε και την ψυχή μας» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο volleynews.gr μίλησε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ για το Κύπελλο,και την πρόκριση στο final 4 της Πύλου. Η νεαρή παίκτρια των ερυθρολεύκων τόνισε πως στόχος του τμήματος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και το Πρωταθλήματος και ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να διεκδικεί.

«Όπως φάνηκε ήταν ένα παιχνίδι ανατροπών. Στο πρώτο σετ δεν παίξαμε πολύ καλά και κάναμε πολύ εύκολα λάθη, γι’ αυτό και δώσαμε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να παίξει το δικό της παιχνίδι. Το δεύτερο σετ νομίζω ότι έφυγε μέσα από τα χέρια μας, αλλά δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε. Μπήκαμε ακόμη πιο δυναμικά στο γήπεδο και δώσαμε την ψυχή μας. Από την αρχή στόχος του τμήματος είναι το Κύπελλο και το διεκδικούμε ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενη για την ομάδα μου, γιατί κάθε μία έπαιξε για την άλλη.  Ήμασταν μία γροθιά μέσα στο γήπεδο και γι’ αυτό βγήκε αυτό το αποτέλεσμα στο τέλος.

Στο Κύπελλο δεν ψάχνουμε κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο. Ο στόχος μας είναι να το πάρουμε, άρα πρέπει όποιον έχουμε απέναντι μας, να τον αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Ο αγώνας του πρωταθλήματος είναι διαφορετικός, εδώ ήταν νοκ άουτ και τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Πιστεύω ότι αν παίξουμε σωστά και συγκεντρωμένα θα πάρουμε τη νίκη μέσα στο Ρέντη γιατί μας αξίζει.

Είμαστε αισιόδοξες για το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Την Τετάρτη θα φανεί ποιος θα είναι στην πρώτη θέση. Πιστεύω ότι αν παίζουμε το δικό μας παιχνίδι, ως Ολυμπιακός, η πορεία μας στο πρωτάθλημα θα είναι βατή». 

ΦΙΟΡΕΛΑ ΜΑΛΟ

Διαβάστηκε 601 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ